Skip to main content
test
Psykologi - Itä-Savon sairaanhoitopiiri

Haemme psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen mielenterveyden ja riippuvuuksien avohoidon yksikköön.

Mielenterveyden avohoito palvelee yli 23-vuotiaita, jotka kokevat tilapäisiä tai pitkittyneitä terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavia psykologisia ja psykiatrisia ongelmia. Mielenterveyden avohoidon työryhmässä työskentelee neljä psykologia, psykiatrisia sairaanhoitajia ja psykiatreja. Sosiaalityöntekijä, ravitsemus- ja toimintaterapeutti sekä seksuaalineuvoja ovat työryhmän käytössä.

Etsimme joukkoomme psykologia, jolla on kokemusta psykoterapeuttisesta työskentelystä. Tarjoamme haasteellista ja monipuolista työtä psykiatristen ilmiöiden parissa. Työ on psykologisten tutkimusten tekemistä, terapiatyötä sekä yhteistyötä tiimin ja verkostojen kanssa. Työmuotojamme ovat yksilö-, pari- ja perhetyö. Suhtaudumme myös myönteisesti kykyysi ja vaikka vain innostukseesi työskennellä ryhmämenetelmiä käyttäen. Mahdollisuuksien ja omien mielenkiinnon kohteidesi suuntaamana sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi.

Työskentely yhteistyöverkostojen kanssa on toimivaa, sillä välimatkat ovat lyhyet ja yhteistyökasvot tulevat nopeasti tutuiksi sekä ovat helposti tavoitettavissa.

Työskentelysi tueksi tarjoamme työnohjauksen ja kollegiaalisen tuen työyhteisössämme. Sinulla on myös mahdollisuus pitää huolta hyvinvoinnistasi ja kulttuurijanosi tyydyttämisestä tarjoamamme ePassi-palvelun avulla.

Järvi-Suomen kauneimpien luontomaisemien ja kulttuurielämysten lisäksi alueella toimiva psykologiyhdistys järjestää usein after work -iltamia, joissa voit tutustua paikallisiin kollegoihin työpaikasta riippumatta. Alueellinen yhdistys järjestää myös ajoittain koulutusiltamia jäsenilleen ja myös kaupunkilaisille.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, laillistettu psykologi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti ja palkkauksessa noudatetaan paikallista sopimusta. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, mikä sisältää tartuntatautilain 48 §:n mukaisen arvion soveltuvuudesta tehtävään sekä huumausainetestin. Tehtävän täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 466397. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo. Mahdolliset kirjalliset hakemukset liitteineen lähetetään: Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Hakemukseen laitetaan merkintä haettavasta tehtävästä. Kirjallisia hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa:
Vastaava psykologi Kimmo Kohonen, puh. 044 417 2826 ja
mielenterveyden ja riippuvuuksien avohoidon esimies, päihdetyön johtaja Kirsi Torikka, puh. 044 417 2119.

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Perusterveydenhuolto, Mielenterveyden ja riippuvuuksien avohoito

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb