Skip to main content
test
Psykologi, aikuispsykiatrian osastot Lappeenranta - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Psykologin työnkuva on osastoillamme monipuolinen ja voit itsenäisesti vaikuttaa siihen oman kiinnostuksesi, osaamisesi ja koulutuksesi pohjalta.

Työtehtäviin kuuluvat psykologiset arvioinnit, tutkimusselvittelyt ja tutkimukset. Työhön kuuluu myös terapeuttisia yksilöhoitoja (lyhytinterventiot, psykoedukaatio, kriisityöskentely, supportiiviset tapaamiset) sekä pari- ja perhetapaamisia ja aktiivista verkostoyhteistyötä. Työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, jossa voit soveltaa psykologista tietoa ja ymmärrystä potilaiden hoidon suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työnohjaus- ja kouluttautumismahdollisuudet sekä kollegoiden ja ammatillisen esimiehen tuen. Myös osittainen etätyö on mahdollista toteuttaa.
Sinulta odotamme aktiivista asennetta työhösi, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja moniammatillista työskentelyotetta.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava psykologi Laura Varis, laura.varis@eksote.fi, puh. 044 791 4505

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, aikuispsykiatrian osastot

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb