Psykologi, aikuispsykiatrian poliklinikka

Tule psykologiksi Satapsykiatriaan!

Meillä Satapsykiatriassa on avoinna psykologin vakituinen toimi Huittisten aikuispsykiatrian poliklinikalla. Satapsykiatrian tiiviin ja asiantuntevan psykologiyhteisön muodostaa tällä hetkellä 35 psykologia. Tarjoamme kokeneelle psykologille monipuolisen mahdollisuuden aikuispsykiatriseen avohoitotyöhön tai nuoremmalle psykologille hienon mahdollisuuden kehittyä aikuispsykiatrisen työn asiantuntijaksi!

Huittisten aikuispsykiatrian poliklinikka on tiivis ja dynaaminen moniammatillinen työyhteisö, joka vastaa Huittisten, Köyliön ja Säkylän aikuisväestön psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta avohoidossa. Poliklinikalla toteutetaan psykiatrisia tutkimuksia, toiminta- ja työkyvyn arviointeja, akuutin kriisin ja vaikeiden mielenterveyshäiriöiden kuten vakavan depression ja psykoosin hoitoa ja kuntoutusta. Tärkeänä osana on yhteistyö perusterveydenhuollon, työvoimaviranomaisten, sosiaalitoimen ja työnantajien/työterveyshuollon kanssa. Aktiivista yhteistyötä potilaiden hoidon suunnittelussa tehdään psykiatristen osastojen ja psykiatrian tehostetun avohoidon yksikön (TAY) kanssa.

Psykologi toimii oman alansa asiantuntijana, osana moniammatillista työryhmää toteuttaen potilaiden hoitoa ja kuntoutusta sekä tekemällä psykologisia tutkimuksia.

Satapsykiatrialla suhtaudutaan myönteisesti oman asiantuntijuuden kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö ja arvostamme uusia ideoita psykiatrisessa avohoidossa. Tarjoamme myös vahvan kollegiaalisen tuen psykologille.

Edellytyksenä toimeen on laillistetun psykologin pätevyys.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan perustuen kuntayhtymässä tehtyyn työn vaativuuden arviointiin. Työnhakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Hakuaikaa jatkettu 27.11 jatkumaan 21.12.2020 klo 14 asti.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastamme haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava psykologi Terhi Nyman, p. 044 707 4450 tai
Ylilääkäri Anna-Kaisa Vainio,
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Psykiatrisen hoidon vastuualue
Osoite: Lauttakylänkatu 4, 32700 Huittinen

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.