Psykologi, Alajärven kasvatus- ja perheneuvola

Ansök senast  6.8.2024 14:00

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on haettavana psykologin toimi Alajärven kasvatus- ja perheneuvolassa. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on haettavana psykologin toimi Alajärven kasvatus- ja perheneuvolassa. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittämismahdollisuuksia tarjoavan psykologin tehtävän, jonka tueksi saat osaavan, innostuneen ja välittävän työyhteisön. Nyt haettavana oleva psykologi tulee palvelemaan hyvinvointialueella Järvi-Pohjanmaan alueen asiakkaita siten, että toimipiste sijaitsee Alajärvellä. Alajärven kasvatus- ja perheneuvolassa työskentelee nykyisellään kaksi psykologia, sosiaalityöntekijä ja kaksi perheneuvojaa. Tätä ammattilaisten joukkoa tulisit täydentämään omalla osaamisellasi.

Lisäksi tulet olemaan osa koko hyvinvointialueen kasvatus- ja perheneuvolapalveluja. Tavoitteenamme on hyödyntää henkilöstön erityisosaamista parhaalla mahdollisella tavalla.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä niin tiimityöhön, kuin itsenäiseen työskentelyyn. Kasvatus- ja perheneuvolassa psykologin tehtäviin kuuluu sosiaalihuoltolain mukaisen kasvatus- ja perheneuvonnan rinnalla myös terveydenhuollon tehtäviä (perustason lasten ja nuorten tutkimus- ja mielenterveystyötä). Käytettävissä on myös toimivat, moniammatilliset konsultaatiokäytänteet erikoissairaanhoidon lasten- ja nuorisopsykiatrian kanssa. Joustava työaika ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön tukevat työn suunnittelua ja jaksamista. Tarjoamme myös mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat huomioidaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Vastuuyksikköjohtaja, kasvatus- ja perheneuvolapalvelut Terhi Järvi

Puh. 050 381 1684

terhi.jarvi@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare