Psykologi, erityisosaamiskeskus - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä? Oletpa kokenut psykologi tai työuran alussa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa. Tule mukaan osaavaan ja aktiiviseen moniammatilliseen työyhteisöömme.

Haemme psykologia sosiaalipalvelujen toimialueelle asiantuntijapalvelujen Erityisosaamiskeskukseen, joka sijaitsee Mukulatorilla Vanha-Ulvilassa. Asiakaskuntamme koostuu kehitysvammaisista, neuropsykiatrisesti oireilevista sekä muista erityistä tukea tarvitsevista henkilöistä.

Psykologina työhösi kuuluu moniammatillinen poliklinikkatyö, kaikenikäisten asiakkaiden psykologiset tutkimukset, joissa painottuvat kognition, sosio-emotionaalisen kehityksen ja psyykkisen tilanteen arviointi, kuntoutuksen suunnittelu sekä perheiden ja lähiverkostojen ohjaus ja neuvonta. Toimit oman alasi asiantuntijana moniammatillisessa yhteistyössä myös sosiaalipalvelujen omien kuntoutus- ja asumisyksiköiden kanssa. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö, jossa voit vaikuttaa omaan työnkuvaasi kiinnostuksiesi mukaan. Tarjoamme sinulle säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden kouluttautumiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme kuntoutuksen asiantuntemusta ja kiinnostusta psykiatrisiin kysymyksiin sekä aiempaa kokemusta työskentelystä eri ikäisten asiakkaiden ja perheiden kanssa.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan sairaanhoitopiirissä tehtyyn työn vaativuuden arviointiin perustuen. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset toteutuvat KVTES mukaisesti. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa satasairaala.fi/rekry. Haastattelut toteutamme mahdollisimman pian hakemuksen saapumisen jälkeen.

Sähköiseen hakuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedustelut:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979/ puh. 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riitta Niemi, palveluesimies, puh. 044 707 4033
Johanna Käpynen, psykologi, puh. 044 707 4035
Terhi Nyman, neuropsykologi, puh. 044 707 9427

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Mukulamäentie 1 (2. krs), 28450 Vanha-ulvila

Rekommenderade jobb