Skip to main content
test
Psykologi, erityisosaamiskeskus - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä? Oletpa kokenut tai työuran alussa oleva psykologi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa. Tarjoamme myös säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden kouluttautumiseen.

Haemme innostunutta ja kehittämismyönteistä psykologia vakituiseen virkaan Satasairaalan sosiaalipalvelujen toimialueelle erityisosaamiskeskukseen, joka sijaitsee Vanha-Ulvilassa. Asiakaskuntamme koostuu kehitysvammaisista, neuropsykiatrisesti oireilevista ja muista erityistä tukea tarvitsevista henkilöistä.

Psykologina työhösi kuuluu moniammatillinen poliklinikkatyö, kaiken ikäisten asiakkaiden psykologiset tutkimukset, painottuen kognition ja tunne-elämän arviointiin, kuntoutuksen suunnitteluun sekä perheiden ja lähiverkostojen ohjaukseen ja neuvontaan. Toimit oman alasi asiantuntijana moniammatillisessa yhteistyössä sosiaalipalvelujen omien kuntoutus- ja asumisyksiköiden kanssa. Voit vaikuttaa omaan työnkuvaasi kiinnostuksiesi mukaan, esim. painottuen neuropsykologiaan tai kehityspsykologiaan.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme asiantuntemusta ja kiinnostusta kuntoutukseen ja psykiatrisiin kysymyksiin liittyen sekä aiempaa kokemusta työskentelystä eri ikäisten asiakkaiden ja perheiden kanssa.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan sairaanhoitopiirissä tehtyyn työn vaativuuden arviointiin perustuen (palkka 3593,35 - 4020,54 €/kk). Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset toteutuvat SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa satasairaala.fi/rekry.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a § mukaista rokotussuojaa.

Sähköiseen hakuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedustelut:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979/ puh. 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riitta Niemi, palveluesimies,
puh. 044 707 4033
Johanna Käpynen, psykologi,
puh. 044 707 4035
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Mukulamäentie 1, 28450 Vanha-ulvila
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb