Psykologi Forssan sairaalan nuorisopsykiatrian poliklinikalle

Ansök senast  9.8.2024 15:00

Tervetuloa Oma Hämeeseen – paikkaan, missä intohimosta, rohkeudesta ja välittämisestä syntyy merkityksellinen työ. Meillä avautuu ovi monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Etsimme psykologia vakituiseen työsuhteeseen Forssan sairaalan nuorisopsykiatrian poliklinikalle 2.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Psykologin työ pitää sisällään yksilö-, perhe- ja verkostotyötä erikoissairaanhoitoa tarvitsevien nuorten ja heidän perheidensä, sekä kasvuympäristönsä kanssa. Työn painopiste on psykologin tutkimuksissa ja hoitosuhteissa. Työn tukena on moniammatillinen tiimi, johon kuuluu psykologin lisäksi erikoislääkäri ja neljä sairaanhoitajaa. Tiimin käytettävissä on myös osa-aikaisesti sosiaalityöntekijä.

Nuorisopsykiatrialla on viihtyisät työtilat Forssan sairaalan yhteydessä yhdessä lastenpsykiatrian poliklinikan kanssa. Psykologille on varattu oma työhuone, mutta töiden niin salliessa, etänä työskentelykin onnistuu. Kollegiaalista tukea on myös tarjolla. Lastenpsykiatrian puolella löytyy kaksi kollegaa ja kollegoja löytyy niin ikään samassa kerroksessa toimivasta aikuispsykiatrian poliklinikalta. Psykologi pääsee osaksi Oma Hämeen psykologien yhteisöä, joilla on vuosittain vähintään yksi kokopäivän tapaaminen. Lisäksi psykologeilla on konsultaatiotiimejä säännöllisesti, joten konsultaatio yli yksikkörajojen on mahdollista.

Edellytämme laillistetun psykologin pätevyyttä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa voimme täyttää toimen määräaikaisesti psykologian loppuvaiheen opiskelijalla, jolla on harjoittelu suoritettu.

Työpaikan osoite on Nuorisopsykiatrian pkl, Linikkalankatu 2, 30100 Forssa.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti

Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksen pian, sillä saatamme edistää hakua jo hakuaikana.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka on 4201,55 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 37,75 tuntia viikossa.

Valitun tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisterilain (770/1993) 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote ennen työn aloittamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä). Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Ylilääkäri Elina Sirnelä-Rif, elina.sirnela-rif@omahame.fi tai puh. 050 415 1753 maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-13

Johtava psykologi Anna-Maria Silfvenius-Pura, 1.7.-30.7.2023 välisenä aikana vain sähköpostitse, anna-maria.silfvenius-pura@omahame.fi tai puh. 040 648 3318 klo 11-11.30

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare