test
PSYKOLOGI, Hyvinkää perheneuvola (7kk) - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule Hyvinkään perheneuvolaan mukavaan tiimiin!

Hyvinkään perheneuvola kuuluu Keusoten perheneuvolapalveluihin. Työryhmään kuuluu kolme psykologia, kolme sosiaalityöntekijää ja osa-aikainen toimistonhoitaja.

Psykologin tehtävänä perheneuvolassa on alle 13-vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä psykososiaalisen tilanteen tutkiminen ja hoitaminen. Työn tavoitteena on vahvistaa perheen omia voimavaroja, lisätä perheen myönteistä vuorovaikutusta ja tarjota perheille heidän tarvitsemaa tukea lapsen kasvun ja kehityksen ja vanhemmuuden kysymyksissä. Työ sisältää psykologisia tunne-elämän tutkimuksia, perheen vuorovaikutussuhteiden ja vanhemmuuden tarkastelua, hoidollisten interventioiden suunnittelua ja toteutusta. Osana työtä on moniammatillinen verkostoyhteistyö ja oman alan asiantuntijana toimiminen. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hyvinkään Perhekeskus Rentossa. Perheneuvolalla on käytössä lisäksi etävastaanotto, joka tuo joustavuutta työn tekemiseen. Käytössäsi on liukuva työaika sekä mahdollisuus työskennellä myös etänä hybridi-mallin mukaisesti.

Kelpoisuusehtona tehtävään on Suomessa laillistetun psykologin pätevyys. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat. Arvostamme kokemustasi kliinisestä psykologin työstä ja työskentelystä lasten ja perheiden parissa. Perheneuvolakokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme itsenäisen asiantuntijatehtävän tiimin tuella, hyvän ja mukavan työyhteisön, oman tilavan työhuoneen ja monipuolisen välineistön. Saat työhösi esimiehen sekä Hyvinkään tiimin tuen, mahdollisuuden työparityöskentelyyn, säännöllisen yksilötyönohjauksen, ammatillista täydennyskoulutusta sekä säännölliset tiimipalaverit.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde ajalle 1.2.- 4.9.2022
  • Palkkauksessa päästään tavoitepalkkaan 3772 e/kk 1.7.2022 lukien. Sitä ennen palkka on 3551 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Kelpoisuusehdot täyttävälle voidaan maksaa rekrytointilisää.
  • Tutustu tästä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat
Lisätiedot antaan läntisten perheneuvolapalvelujen esimies Pirjo Turtia, puh. 050 497 0210, pirjo.turtia@keusote.fi tai psykologi Henna Ylöstalo puh. 050 497 0225, henna.ylostalo@keusote.fi

Hakuaika päättyy 27.1.2022 klo 14.00. Kontaktoimme hakijoita koko hakuajan.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb