Skip to main content
test
Psykologi, Iisalmen lastenpsyk. poliklinikka - Pohjois-Savon hyvinvointialue

Psykologi, meillä on tarjota työpaikka juuri Sinulle! Etsimme laillistettua psykologia lastenpsykiatriselle poliklinikallemme Iisalmeen toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Iisalmen lastenpsykiatrian poliklinikalla saa tehdä töitä polikliinista erikoissairaanhoitoa tarvitsevien lasten (alle 14-vuotiaat) ja heidän perheiden/verkostojen kanssa yhdessä kahden sairaanhoitajan, sosiaalityöntekijän ja kahden erikoislääkärin kanssa. Samalta käytävältä löytyy myös nuorisopsykiatrian ja perheneuvolan psykologikollegat ja työryhmät. Hyvinvointialueen myötä Iisalmen poliklinikka kuuluu hallinnollisesti samaan kuin KYS:n lastenpsykiatrian yksikkö, josta saat ammatillista esimiestukea. Iisalmessa suhtaudutaan myönteisesti kouluttautumiseen ja oman työn kehittämiseen.

Psykologin työhön kuuluvat
- yksilötutkimukset ja - hoidot
- perheiden ja verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö
Lastenpsykiatrinen työ on tiimityötä ja toimenkuvaa on mahdollista muokata omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Tehtävässä vaaditaan
- oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- organisointikykyä
- tiimityötaitoja

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn nuorten ja lasten parissa sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa ja osaamista lastenpsykiatrisessa työssä. Työyhteisö on innostunut ja yhteistyöhaluinen. Käytössäsi on e-passi etu sekä työterveyshuollon palvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena psykologin tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/1994). Toimeen valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut virkaan ovat 14.6.2023.
Työn aloitus 26.6.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tule kokemaan kesä Pohjois-Savon hyvinvointialueella ihmeiden Iisalmessa, luonnon ja kansainvälisten yritysten äärellä!


Katso lisää Iisalmesta ja työnantajasta
www.iisalmi.fi/byiisalmi
https://pshyvinvointialue.fi/tutustu-meihin

Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Psykologi Hanna Järvinen, p. 040 712 6941, hanna.jarvinen@pshyvinvointialue.fi

Lisätietoja

Pohjois-Savon hyvinvointialue, Yleisten palvelujen toimiala, Kuopion yliopistollinen sairaala, Lääkinnällisten palvelujen keskus, Lasten ja nuorten osaamiskeskus, Lastenpsykiatria, Lastenpsykiatrian pkl /Iisalmen sairaala

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000 ollen Suomen kuudenneksi suurin maakunta. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.


Osoite: 74120 Iisalmi

Rekommenderade jobb