Psykologi, kaksi tehtävää - Oulun kaupunki

Psykologi, kaksi tehtävää

Oulun kaupungin Hyvinvointipalveluissa on haettavana kaksi PSYKOLOGIN määräaikaista tehtävää ajalle 1.8.-31.12.2019. Toinen tehtävistä sijoittuu Kontinkankaan hyvinvointikeskukseen Myllyojan alueelle ja toinen Tuiran hyvinvointikeskukseen.

Hyvinvointikeskusten palveluprosessit on suunniteltu asiakaslähtöisesti elämänkaarinäkökulmasta. Lapsiperheiden palveluihin kuuluvat äitiys- ja lastenneuvolapalvelut, perhepalvelut ja sosiaalipalvelut.

Perheneuvonnan psykologi toimii kasvatus- ja perheneuvonnan asiantuntijana sekä tekee tiivistä yhteistyötä muiden lapsiperheiden palveluiden kanssa. Hän selvittää ja arvioi lasten oppimiseen, tunne-elämään ja sosiaalisiin suhteisiin liittyviä ongelmia tarvittaessa psykologisin tutkimuksin ja suunnittelee kuntoutusta. Lisäksi hän tukee vanhempia lasten kasvatusasioissa ja auttaa perheitä löytämään ratkaisuja erilaisissa perhe-elämän ja parisuhteen ristiriita- ja ongelmatilanteissa, kriiseissä ja menetyksissä. Psykologi voi myös auttaa perheitä, lapsia ja nuoria yksilö-, pari-, perhe- ja ryhmäterapeuttisin menetelmin.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Lisäksi edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi luetaan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, moniammatillinen työote laajassa palveluverkostossa sekä kokemus lasten ja nuorten psykologisista tutkimuksista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote valinnan suorittaneelle viranhaltijalle. Tehtävissä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6589/2019. Hakemukset on toimitettava 28.62019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Lisätietoja tehtävistä antavat palveluesimies Marja Karhu, p. 040 074 1828 ajalla 12.-17.6.19, palveluesimies Eija Viitala, p. 040 621 4196 ajalla 12.-18.6.19 ja ajalla 19.-28.6.19 tiimivastaava Katja Hautala, p. 040 183 7144. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Tuiran ja Kontinkankaan hyvinvointikeskukset
Osoite: 90500 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan