Skip to main content
test
Psykologi, Kasvatus- ja perheneuvola - Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on haettavana psykologin toimi kasvatus- ja perheneuvolassa.

Haemme psykologia Kauhavan ja Lapuan alueen kasvatus- ja perheneuvolaan. Kauhavalla ja Lapualla toimivat erilliset kasvatus- ja perheneuvolatiimit ja hakijoilla on mahdollisuus esittää toiveensa tehtävän alkusijoituspaikan osalta. Toimi täytetään 15.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittämismahdollisuuksia tarjoavan psykologin tehtävän, jonka tueksi saat osaavan, innostuneen ja välittävän työyhteisön kasvatus- ja perheneuvolan omasta tiimistä sekä muista perhekeskustoimijoista. Lisäksi tulet olemaan osa koko hyvinvointialueen kasvatus- ja perheneuvolapalveluja, joiden tavoitteena on hyödyntää henkilöstön erityisosaamista parhaalla mahdollisella tavalla.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä niin tiimityöhön, kuin itsenäiseen työskentelyyn. Kasvatus- ja perheneuvolassa psykologin tehtäviin kuuluu sosiaalihuoltolain mukaisen kasvatus- ja perheneuvonnan rinnalla myös terveydenhuollon tehtäviä (perustason lasten ja nuorten tutkimus- ja mielenterveystyötä). Käytettävissä on myös toimivat, moniammatilliset konsultaatiokäytänteet erikoissairaanhoidon lasten- ja nuorisopsykiatrian kanssa. Joustava työaika ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön tukevat työn suunnittelua ja jaksamista. Tarjoamme myös mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat huomioidaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Huom! Esihenkilön päätöksellä hakua jatkettu 15.6.2023 asti.

Seinäjoki 23.3.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastuuyksikköjohtaja, kasvatus- ja perheneuvontapalvelut, Terhi Järvi
puh. 050 381 1684
terhi.jarvi(at)hyvaep.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Kauhavan ja Lapuan kasvatus- ja perheneuvolat
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb