Psykologi kasvatus- ja perheneuvontaan Siilinjärvelle

Ansök senast  2.7.2024 12:00

Hei psykologi - meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla Sinulle mielenkiintoinen työtehtävä!

Haemme lapsiperheiden sosiaalipalveluiden kasvatus- ja perheneuvontaan psykologia vakituiseen virkaan. Työyksikkö palvelussuhteen alussa on kasvatus- ja perheneuvonta Koillisella alueella. Työpisteesi voi tällä hetkellä sijoittua toiveesi mukaan koilliselle alueelle Siilinjärvelle, Lapinlahdelle tai Nilsiään. Työn aloitus sopimuksen mukaan.


Keitä me olemme?
Kasvatus- ja perheneuvonnan psykologina olet osa moniammatillista tiimiä. Lapsiperheet voivat saada kasvatus- ja perheneuvolan palveluita lapsen ja nuoren hyvinvoinnin, kasvun ja kehityksen edistämiseksi sekä vanhemmuuden tueksi. Kasvatus- ja perheneuvonnan työntekijät auttavat perheitä myös silloin, kun arjesta suoriutuminen ja omien voimavarojen riittävyys tuottavat huolta.

Koillisen perhekeskuksen alueella on kehitetty perhekeskusverkoston toimijoiden välistä yhteistyötä jo useiden vuosien ajan. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme, myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?
Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän kehittyvässä kasvatus- ja perheneuvonnan työssä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen.

Palkka on 4607,23 €/kk.


Onko tämä työpaikka mitä olet etsimässä?


Kelpoisuusvaatimuksena psykologin virkaan on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/1994) sekä Valviran rekisteröityminen. Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä lainsäädännön edellyttämä T-todistus (Viranhaltijalaki 7§). Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa aloittamaan kanssamme merkityksellinen työ Pohjois-Savon hyvinvointialueella!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/psykologit/

Kontaktuppgifter

vs.johtava sosiaalityöntekijä

Kirsi Oinonen

puh. 044 740 1691

kirsi.oinonen@pshyvinvointialue.fi

alue-esihenkilö

Minna Jauhiainen

puh. 044 718 1929

minna.jauhiainen1@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare