test

Psykologi, Kauniaisten terveysasema

Hakuaika päättyy  7.2.2023 15:45

Haemme psykologia Espoon ja Kauniaisten mielenterveys- ja päihdepalveluiden avopalveluihin Kauniaisten terveysasemalle.

Espoon ja Kauniaisten mielenterveys- ja päihdepalveluiden avopalvelut on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille Espoon ja Kauniaisten asukkaille. Palvelumme ovat perusterveydenhuollon palveluita, ja ne on suunnattu lievistä ja keskivaikeista mielenterveyden sekä päihteidenkäytön pulmista kärsiville aikuisille.

Psykologin perustehtävään aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluissa sisältyy kokonaisvaltaista asiakkaan tilanteen arviointia yhteistyössä asiakkaan kanssa, sekä verkostotyötä muiden viranomaistahojen kanssa. Perustehtävään kuuluu myös lyhytinterventiivistä, kuntouttavaa ja/tai terapeuttista työskentelyä asiakkaan kanssa. Psykologien tapaamiset ovat aina määrämittaisia, tavoitteellisia ja terapeuttisia. Kiinnostuksen mukaan työtehtäviin voidaan sisällyttää ryhmien ohjausta.

Työpaikan nimi ja osoite: Kauniaisten terveysasema, Asematie 19
Työaika: 37 h 45 min/ viikko
Tehtävä on vakinainen.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Laillistettu psykologi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja oman työn organisointiin.

Arvostamme työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista, aikuisten parissa työskentelystä sekä monipuolista kielitaitoa. Arvostamme etenkin ruotsin kielen taitoa. Odotamme sinulta aktiivista, innostunutta sekä motivoitunutta asennetta tehtävää kohtaan.

Tarjoamme sinulle itsenäisiä, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä, kollegojen ja lähiesihenkilön tuen, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan sekä ammatilliseen kehittymiseen sekä kattavan perehdytyksen. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua Terapiat etulinjaan -hankkeen kautta lyhytterapeutiksi. Koulutus suoritetaan työaikana. Se kestää noin vuoden, jonka päätteeksi osallistuja saa Etulinjan lyhytterapeutti -sertifikaatin.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Marjo Eteläpää p. 043 8259826 sekä palveluvastaava Sanna Nylund p. 040 6365991

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster från 1.1.2023 för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Tutustu työnantajaan