Psykologi, lasten ja nuorten kuntoutus-palvelut, Espoo

Ansök senast  18.8.2024 15:45

Haemme psykologia sijaisuuteen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle Espoon Niittykummun perhekeskukseen!

Psykologin työn painopiste on lasten arvioinnissa sekä perheiden ja lapsen muun lähiympäristön ohjauksessa ja konsultoinnissa. Työssäsi psykologina myös mallinnat konkreettisia tukikeinoja perheiden arkeen. Työ toteutuu itsenäisesti tai yhteistyössä puhe- ja toimintaterapeuttien kanssa. Työskentely on aidosi moniammatillista! Asiakkaita tavataan vastaanotolla sekä osin etäkontaktein. Työtä on siis mahdollisuus tehdä toimistolla ja osin etänä. Normaalitilanteessa asiakastyöhön liittyy myös ohjaus- ja havainnointikäyntejä lapsen arkiympäristöön. Halutessasi pääset työssäsi ohjaamaan ryhmiä. Kaikki työssä käytettävät kuntoutus- ja ohjausmateriaalit ovat helposti saatavilla. Lisäksi isossa organisaatiossa asiakkaan hoitopolut ja palvelukriteerit on suunniteltu selkeiksi, jotta työskentely olisi mahdollisimman sujuvaa.

Työskentelyssä huomioimme laajasti lapsen ja perheen kokonaistilanteen monialaista asiantuntijuutta hyödyntäen. Monipuolisessa työnkuvassa pääset työskentelemään mm. kehityksellisten kysymysten sekä autismikirjon ja säätelypulmien parissa. Olemme ottaneet palveluvalikoimaan useita työntekijöiden kehittämiä työmuotoja ja suhtaudumme myönteisesti työntekijöiden kehitysideoihin.

Meillä lasten kuntoutuspalveluissa on kannustava työyhteisö, jossa kukaan ei jää yksin. Perehdytykseen kuuluu säännölliset mentoritapaamiset kollegan kanssa puolen vuoden ajan ja samassa toimipisteessä työskentelee useita psykologeja, joten ammatillisia kysymyksiä on mahdollista pohtia kollegojen kanssa. Esihenkilöt ovat helposti lähestyttäviä, eikä haastavia tilanteita tarvitse ratkoa yksin. Oman työsi tueksi ja kehittämiseksi tarjoamme myös ryhmämuotoista työnohjausta.

Moniammatillisessa työskentelyssä opit aina uutta. Tervetuloa osaavaan ja innovatiiviseen työyhteisöömme!

Hakijat haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Älä siis aikaile hakemuksen lähettämisessä!

Työpaikan nimi ja osoite: Niittykummun perhekeskus, Niittyportti 4, 02200 Espoo
Työaika: 37h 45min / työviikko
Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävään soveltuva koulutus: Psykologian maisteri. Haussa huomioidaan myös psykologian loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävässä edellytetään innostunutta ja reipasta työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä laajoissa asiakas- ja yhteistyöverkostoissa toimimista. Lisäksi työssä edellytetään erinomaista suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa (influenssa) sekä tartuntatautilain 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme kiinnostusta ohjaukselliseen ja hoidolliseen työskentelyyn perheiden ja lapsen muun toimintaympäristön kanssa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa:

palveluesihenkilöt Maija Lammio, p.0401933692 ja Laura Hansén p. 0438253178

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Läs om arbetsgivare