Psykologi, lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut, Ylöjärvi

Ansök senast  5.8.2024 23:59

Tule tekemään vaikuttavaa työtä lasten ja heidän perheidensä parissa! Odotamme Sinua innolla osaksi lasten, nuorten ja perheiden moniammatillista tiimiä.

Pirkanmaan hyvinvointialueella, Ylöjärvelle, on haettavana psykologin sijaisuus lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluissa ajalle 1.8.-31.12.2024. Sijaisuus saattaa jatkua 1.1.2025 alkaen.

Tarjoamme sinulle:
o monipuolisen ja mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä
o perehdytyksen työhön ja työssä tarvittavien tietojärjestelmien käyttöön
o työnohjausta tehtävänhoidon tueksi
o vapauden suunnitella kalenterisi itse
o liukumat työajan käytössä hyödynnettäviksi
o henkilöstöetuina mm. työterveyshuollon palveluja, liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä kahvit ja teet työpaikalla.

Meillä on kannustava ja innostava työilmapiiri. Tukea työhömme saamme moniammatillisesta ja ammattitaitoisesta tiimistä, jossa työskentelee erikoislääkäreitä, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, sosionomi ja sairaanhoitaja.

Psykologina työskentelet ensisijaisesti 0-12-vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä parissa. Työtehtävinä on mm.:
o lasten kehitykset ja tunne-elämän tutkimukset
o ohjaus ja neuvonta
o kasvatusohjanta vuorovaikutuksen pulmiin liittyen
o hoidollinen työ
o verkostoyhteistyö.

Psykologina edistät lisäksi lasten hyvinvointia tekemällä mm. tunne-elämän arviointeja sekä kehitystasotutkimuksia, vastaat lasten tunne-elämän ja psyykkisen tuen hoitokäynneistä sekä terapeuttisesta työskentelystä, tuet vanhempien ja lasten välistä vuorovaikutusta perheterapeuttisesta näkökulmasta käsin ja tarjoat psykoedukaatiota lasten kehitykseen, mielenterveyden vaikeuksiin ja neuropsykiatrisiin haasteisiin liittyen.

Odotamme sinulta:
o asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta
o vahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa
o hyviä yhteistyötaitoja.

Voimme valita sinut tehtävään, jos olet Suomessa laillistettu psykologi. Huomioimme myös opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä. Tehtävä on kokoaikainen, mutta huomioimme haussa myös osa-aikaisuutta toivovat hakijat.

Tehtäväkohtainen palkka ilman kokemuslisää 3 800 €/kk + 1.6.2024 voimaan tuleva yleiskorotus 2,27 %. Koeaika on puolet palvelussuhteen pituudesta, kuitenkin enintään kuusi kuukautta. Työsuhde alkaa elokuun 2024 alussa, jatkuen 31.12.2024 asti. Työ on kokoaikatyö, päivätyö. Ennen tehtävän vastaanottamista sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko tehtävästä? Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin kysymyksiin, joten olethan rohkeasti yhteydessä palveluvastaavaamme Mia Walleniukseen sähköpostitse mia.wallenius@pirha.fi.

Haastattelut toteutamme alustavan suunnitelman mukaan viikolla 32 (keskiviikkona 7.8.2024).

Kontaktuppgifter

Palveluvastaava Mia Wallenius, p. 050 395 8991, mia.wallenius@pirha.fi (poissaolo 8.7. - 4.8.2024).

Lisätietoa hakemisesta voit kysyä Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare