Psykologi - lasten kehitykselliset palvelut


Kymsoten psykologit ovat noin 50 psykologiammattilaisen yksikkö, joka vastaa Kymenlaakson alueen hyvästä
psykologityöstä. Haemme tähän ryhmään neuropsykologia tai neuropsykologiaan perehtyvää psykologia työskentelemään lastenneurologian yksikköön Kymenlaakson keskussairaalaan Kotkaan.

Lastenneurologian yksikössä on ajanvarauspoliklinikka ja lastenneurologinen tutkimusyksikkö. Työn pääpaino on neuropsykologisissa yksilötutkimuksissa ja kuntoutuksen suunnittelussa. Psykologi toimii lastenneurologisessa tutkimusyksikössä ja poliklinikalla yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Yhteistyö avohoidon tahojen kanssa on vakiintunutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Ensisijaisesti haemme neuropsykologia, mutta katsomme eduksi myös perehtyneisyyden ja kiinnostuksen neuropsykologiaan. Tehtävässä on loistava mahdollisuus kartuttaa kokemusta neuropsykologian alalta ennen erikoistumisopintoja.

Tarjoamme vaativassa tehtävässä kokeneen työryhmän tuen ja neuropsykologikollegan ohjauksen ja sekä asianmukaisen työnohjauksen. Oman ammattiryhmän lisäksi tukenasi on työyksikön osaavat ja kokeneet ammattilaiset. Tarjoamme monipuolisen, merkityksellisen ja kehittyvän työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan.

Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen ote rikosrekisteristä. Kymsotelaiset huolehtivat rokotesuojastaan.


Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Tarjaliisa Raitanen p. 044 2231 279,
ylilääkäri Tiina Wallden p. 0442691504
neuropsykologi Riitta Hannonen riitta.hannonen@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.