test

Psykologi, Lastenneurologia, KYS

Ansök senast  12.12.2022 15:00

Hei sinä psykologi, jonka vahvuuksiin kuuluu tiimipelaaminen!

Etsimme psykologia viransijaisuuteen 1.1.2023 - 30.6.2023, Kuopion yliopistollisen sairaalan Lasten ja nuorten osaamiskeskukseen, lastenneurologian yksikköön ja tulevalle Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.

Lastenneurologian yksikössä hoidetaan alle 16-vuotiaita lapsia ja nuoria, joilla on laaja-alaisia neurologisen kehityksen ja oppimisen vaikeuksia. Lastenneurologian yksikön lasten kuntoutustyöryhmä toimii lapsi ja perhelähtöisesti polikliinisen mallin mukaisesti. Työryhmäämme kuuluu kaksi psykologia ja kaksi puhe-, toiminta- ja fysioterapeuttia, kuntoutusohjaaja, sosiaalityöntekijä sekä lääkäreitä ja sairaanhoitajia

Psykologin tehtävään kuuluu ensisijaisesti lasten kognitiivisen kehitystason ja toimintakyvyn arviointi sekä kuntoutuksen ja tukitoimien suunnittelu yhdessä muun lastenneurologisen moniammatillisen kuntoutustyöryhmän kanssa.

Psykologeilla on käytössä kolmiportainen työn vaativuuden huomioiva palkkaus, alkaen 3807,85 €/kk. Muutoin palkkaus toteutuu KVTES mukaisesti. Työkokemuslisää 5 vuoden vastaavasta palvelusta maksetaan 3 % ja 10 vuoden vastaavasta palvelusta 8 %.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena viransijaisuuteen on laillistetun psykologin tutkinto. Toivomme sinulta kokemusta neuropsykologisesta työstä. Haemme joukkoomme avointa, sosiaalista ja yhteistyökykyistä persoonaa.

Viran sijaisuuteen valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Lisäksi lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote (laki 504/2002). Noudatamme tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Kiinnostuitko? Haku tehtävään tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti, tässä ilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja antavat ylilääkäri / palvelulinjajohtaja Jarkko Kirjavainen, puh. 044 717 9874, jarkko.kirjavainen(at)kuh.fi ja neuropsykologi Anne Mönkkönen, p.044 717 2404, anne.monkkonen(at)kuh.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Läs om arbetsgivare