Psykologi, Lastenpsykiatria

Hei sinä psykologi, jolla on osaamista ja motivaatiota työskennellä lastenpsykiatrian kentällä!

Kuopion yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian klinikassa on haettavana psykologin virka Lastenpsykiatrian tutkimus- ja hoito-osastolla.

Lastenpsykiatrian klinikka järjestää erikoissairaanhoidon palveluja Pohjois-Savon alueella sekä osastotutkimuksen ja osastohoidon palveluja Itä-Suomen ja Keski-Suomen alueella. Klinikka vastaa lasten ja nuorten oikeuspsykiatrisista palveluista Itä- ja Keski-Suomen alueella. Tarjoamme työn tueksi moniammatillisen tiimin, hyvät koulutusmahdollisuudet ja työnohjauksen.

Nyt avoinna oleva tehtävä sijoittuu lastenpsykiatrian tutkimus- ja hoito-osastolle, jossa hoidetaan 6-13-vuotiaita lapsia. Työryhmän työ on moniammatillista ja työryhmään kuuluu psykologin ohella sairaanhoitajia, lääkäreitä, sosiaalityöntekijä sekä toimintaterapeutti.

Psykologin työnkuvaan osastolla kuuluu laaja-alaisia psykologin tutkimuksia sekä laaja-alaista perhe- ja verkostotyötä työryhmän jäsenenä. Työnkuva mahdollistaa omien ammatillisten erityisosaamisalueiden käytön osana perustehtävää. Työ on vaihtelevaa ja hoitoprosessit ovat yksilöllisiä, lapsen ja perheen tarpeista lähteviä.

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Psykologeilla on käytössä kolmiportainen työn vaativuuden huomioiva palkkaus, alkaen 3612,83e.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistetun psykologin tutkinto. Toivomme sinulta kokemusta lastenpsykiatrisesta työstä. Psykoterapiakoulutus tai erikoispsykologin koulutus katsotaan eduksi.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Lisäksi lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote (laki 504/2002). Viran täyttämisessä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/lastentautien-palvelut/lastenpsykiatria

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille lyhyt kuvaus itsestäsi sekä osaamisestasi ensisijaisesti sähköisesti, oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava psykologi Tarja Pajunen 044 717 5489, tarja.pajunen(at)kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!