Psykologi, lastenpsykiatria

"Psykologina lastenpsykiatrialla pääset työskentelemään monipuolisissa asiantuntijatehtävissä lasten ja heidän perheidensä psykiatrisen hoidon parissa osana moniammatillista ja osaavaa tiimiä. Tervetuloa osaksi mukavaa työyhteisöämme!"
-kollega lastenpsykiatrialta

Haemme lastenpsykiatrian vastaanottopalveluihin vakituiseen työsuhteeseen

PSYKOLOGIA

Toimenkuvaasi kuuluu psykologin tutkimuksia painottuen lapsen psyykkisen kehityksen arviointiin sekä laaja-alaista perhe- ja verkostotyötä työryhmän jäsenenä. Hoitoprosessit ovat yksilöllisiä, lapsen ja perheen tarpeista lähteviä. Työ on vaihtelevaa. Työnkuva mahdollistaa omien ammatillisten erityisosaamisalueiden käytön osana perustehtävää.

Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen innostuneessa työyhteisössä. Tiimissä on 7 psykologia. Saat hyvän perehdytyksen moniammatillisessa työyhteisössä. Psykiatrian palvelualueella suhtaudutaan kannustavasti työhön liittyvään kouluttautumiseen.

Psykologin kelpoisuusvaatimuksena on psykologin laillistettu tutkinto (559/1994). Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, verkosto- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta. Arvostamme psykoterapeuttikoulutusta ja vankkaa kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Valitun on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Marianna Savio
puh. 014 269 5870
marianna.savio@ksshp.fi
Osastonhoitaja Minna Nättinen
puh. 014 269 3528
minna.nattinen@ksshp.fi

Psykiatrian palvelualue
Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettava maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs