Psykologi (lastenpsykiatrian päiväosasto)

ESSOTE hakee psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lastenpsykiatrian päiväosastolle 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lastenpsykiatrian päiväosasto tarjoaa lastenpsykiatrista tutkimusta ja hoitoa 6-12-vuotiaille lapsille. Osasto on kuusipaikkainen ja avoinna arkisin klo 8-18. Osastolle saavutaan aina sovitusti ja lääkärin lähetteellä. Osastojakson tavoitteet sovitaan yksilöllisesti. Osaston toiminta perustuu lapsen turvallisuuden lisääntymiseen, arjen selkeyttämiseen, tapahtumien ja asioiden ennakoitavuuteen ja vahvuuksien tukemiseen. Osastolla harjoitellaan yksilöllisesti ja ryhmissä sosiaalisia taitoja ja arkielämän tilanteita. Toiminta on yhteisöllistä. Hoitojaksoon sisältyvät koti- ja koulukäynnit ja yhteistyö koulun sekä lapsen ja perheen verkostojen kanssa.

Lastenpsykiatrian päiväosaston psykologi työskentelee osana päiväosaston moniammatillista työryhmää. Psykologin tehtäviin kuuluvat lapsen tutkiminen ja testaus, hoidolliset tapaamiset päiväosastojakson aikana sekä hoidon suunnittelu ja koordinointi. Psykologi osallistuu päiväosaston hoidollisen työn kehittämiseen ja toimii asiantuntijana tuoden oman osaamisensa työryhmän käyttöön. Psykologi havainnoi lasta osaston arjessa, koulussa ja erilaisissa toiminnallisissa ryhmissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu psykologi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää perehtyneisyyttä lastenpsykiatrisiin hoito- ja tutkimusmenetelmiiin, luovaa ja leikkisää työotetta ja kykyä sietää muuttuvia tilanteita. Eduksi luetaan kokemus lastenpsykiatrialta.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Lastenpsykiatrian esimies Päivi Vesanen, puh. 040 359 7203, paivi.vesanen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Moisiontie 10, 50520 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!