Skip to main content
test
Psykologi, Lastenpsykiatrinen yksikkö - Esbo stad

Hauatko olla tukemassa ja auttamassa espoolaisia esi- ja alakouluikäisiä lapsia sekä perheitä lastenpsykiatrisissa pulmissa? Onko moniammatillinen työskentely ja kehittäminen sinulle tärkeää? Katsotko kohti tulevaisuuden perhekeskuksia ja hyvinvointialueita? Mikäli vastasit kyllä, hae meille!

Haemme kolmea psykologia vakituisiin tehtäviin. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, joka auttaa sekä tukee arjen kehitysympäristöjen ammattilaisia konsultaatioiden kautta, arvioi, tutkii ja hoitaa lapsen keskivaikeita lastenpsykiatrisia oireita tukien samalla vanhempia. Teemme tiivistä yhteistyötä moninaisten verkostojen kanssa.

Toimit oman alasi asiantuntijana tuoden osaamisesi osaksi lapsen hoitoa. Pystyt tekemään tarvittaessa sosioemotionaalisia tutkimuksia ja sinulla on ymmärrystä psykologian teorioiden hyödyntämisestä käytännössä. Osaat organisoida työtä itsenäisesti, mutta pidät tiimin kanssa reflektoimisesta. Moniammatillinen tiimi ja työryhmä tukevat työskentelyäsi.

Meillä on käytössä liukuva työaika ja aikataulutat sekä organisoit työtäsi itsenäisesti. Espoon kapungilla on lukuisia työsuhde-etuja työntekijöille, kuten 1000 euron stipendiraha, jota voi myöntää erilaisiin koulutuksiin. Olemmekin koulutusmyönteisiä ja tuemme työtäsi myös työnohjauksella.

Työpaikan nimi ja osoite: Lastenpsykiatrinen yksikkö, Pihatörmä 1 C
Työaika: 37 h 45 min/viikko
Tehtävät ovat vakinaisia.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä kykyä työskennellä erilaisissa verkostoissa. Lisäksi edellytetään kokemusta mielenterveystyöstä.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa sekä rikosrekisterilain 6.2§ mukaista rikosrekisteriotetta.
Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, kokemusta lastenpsykiatrisesta työskentelystä ja kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä. Arvostamme myös positiivista asennetta ja keskeneräisyyden sietokykyä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/lastenpsykiatrinen-yksikko

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastenpsykiatrinen avohoitoyksikkö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-02-974-22
  • 1.8.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3649,16 €/kk
  • SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 17.6.2022 - 8.7.2022 15:45
  • PsykologitTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Jenni Enckell, +358 40 636 9837, jenni.enckell@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastenpsykiatrinen avohoitoyksikkö

Lastenpsykiatrisessa yksikössä ensisijaisena tavoitteena on tarjota konsultaatiotukea, ohjausta, ja neuvontaa esi- ja alakouluikäisten lasten ja heidän perheidensä tueksi arjen ympäristöissä. Pidämme tärkeänä, että lasta ja perhettä tuetaan voimavaralähtöisesti ja kannustavasti. Verkostoyhteistyö, jalkautuva työ sekä psykoedukatiivinen työskentely ovat tärkeä osa työtämme. Konsultoivan työn lisäksi arvioimme, havainnoimme, tutkimme ja hoidamme espoolaisia lapsia merkittävissä mielenterveyden ja käyttäytymisen pulmiin liittyvissä haasteissa. Työskentely on määräaikaista ja se fokusoidaan lapsen ja perheen tarpeiden mukaisesti.


Osoite: Pihatörmä 1, 02240 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb