test

Psykologi lastensuojelun sijaishuoltoon, Kuusikon perhetukikeskus, Tampere

Ansök senast  18.4.2024 23:59

Tule psykologiksi Kuusikon perhetukikeskukseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän osaavien ammattilaisten joukossa.

Kuusikon perhetukikeskukseen avataan uusi viisipaikkainen osasto, joka tarjoaa ympärivuorokautista pitkäaikaista vaativan tason sijaishuoltoa huostassa oleville nuorille. Osaston työryhmässä työskentelevien työntekijöiden (vastaava ohjaaja, 8 ohjaajaa, 2 sairaanhoitajaa ja psykologi) tarkoituksena on turvata osastolle sijoitetuille nuorille tasapainoinen kehitys ja hyvinvointi heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti. Työryhmän tulee turvata osastolle sijoitetuille nuorille hyvä hoito ja kasvatus sekä lapsen ikään ja kehitystasoon nähden tarpeellinen valvonta ja huolenpito. Osastolle sijoitettujen nuorten myönteisiä ja läheisiä ihmissuhteita erityisesti nuorten ja heidän vanhempiensa välillä tuetaan ja nuorille tarjotaan turvallinen ja virikkeitä antava kasvuympäristö. Nuoria tuetaan hankkimaan taipumuksiaan ja toivomuksiaan vastaavaan koulutus.

Psykologi toimii osana Kuusikon perhetukikeskuksen vaativan osaston työryhmää, mutta työpanosta voidaan jakaa myös muihin lastensuojelun sijaishuollon yksiköihin. Työhön sisältyy terapeuttisen työn lisäksi psykologisten arvioiden tekemistä osana hoidon suunnittelua ja konsultaatiotyötä. Työ edellyttää mielenterveysosaamista, nuoren psyykkisen kehityksen ymmärtämistä, kykyä tehdä psykologisia arviointeja ja kykyä toteuttaa terapeuttista hoitotyötä.

Viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot korostuvat vaativassa lastensuojelun sijaishuollon osastotyössä, jossa työryhmän toiminnan ja yhteistyön sujumisen lisäksi työryhmän jokaiselta jäseneltä edellytetään erityisen hyviä yhteistyötaitoja työskentelyssä asiakkaiden, heidän perheidensä, sekä moninaisten yhteistyötahojen ja yhteistyöverkostojen kanssa. Työtä tehdään yhteistyössä nuoren perheen- ja verkoston kanssa.

Kelpoisuutena on Suomessa laillistettu psykologi. Psykologin valinnassa kiinnitetään kelpoisuuden lisäksi huomiota henkilön soveltuvuuteen. Edellytämme kokemusta lasten ja perheiden kehityksen ja ongelmien sekä niiden tutkimisen, hoidon ja kuntoutuksen vankkaa tuntemista, asiantuntijana toimimisesta moniammatillisissa työryhmissä sekä palveluverkoston ja lainsäädännön tuntemista. Eduksi katsomme osaamisen ja kokemuksen lastensuojelusta ja sijaishuollosta sekä nuorten kanssa tehtävistä lyhytterapeuttisista interventioista. Arvostamme myös kokemusta neuropsykiatrian kirjon asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Työ alkaa 20.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Työaikamuoto on yleistyöaika. Vaadittavat todistukset terveydentilasta tulee esittää kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Työhöntulotarkastus tehdään työterveydessämme Pirtessä. Lisäksi valitun tulee ennen tehtävän esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta. Kutsumme hakijat haastatteluun henkilökohtaisesti, joten odotathan yhteydenottoamme. Mietityttääkö vielä hakemuksen jättäminen? Sovitaan teams-tapaaminen ja jutellaan lisää! Lisätietoja tehtävästä perhetukikeskuksen johtaja Vesa Jurvanen, p. 041 731 3250, vesa.jurvanen@pirha.fi.

Kontaktuppgifter

Perhetukikeskuksen johtaja Vesa Jurvanen, p. 041 731 3250, sähköposti etunimi.sukunimi@pirha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare