Psykologi, mielenterveys- ja päihdelpalvelut, Valkeakoski

Ansök senast  26.7.2024 23:59

Hei psykologi, kiinnostaisiko sinua tulla osaksi huipputiimiä? Haemme Valkeakoskella uutta tiimikaveria mielentervyes- ja päihdepalveluiden ammattilaisten tiimiin.

Tiimimme koostuu sairaanhoitajista sekä psykologeista ja tiimiin sisältyy lisäksi päivätoimintakeskus Kipinä, jossa työskentelee askartelunohjaaja ja sairaanhoitaja.

Psykologina teet mielenterveys- ja päihdepotilaiden vastaanottotyötä. Meille tärkeää on asiakaslähtöinen ja asiakkaan osallisuutta lisäävä työote. Itsenäisen vastaanottotyön lisäksi teet tiivistä, moniammatillista yhteistyötä sosiaali- ja terveyspalveluiden eri yksiköiden sekä erikoissairaanhoidon kanssa.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja vaikuttavia tehtäviä, jossa tukenasi on innostunut ja kehittämisorientoitunut työyhteisö. Tiimiltä saat tukea ja sparrausta ajatuksiisi. Suunnittelmme sinulle perehdytyksen työhön ja toimintaamme yhteistyössä. Perehdytyksen jälkeen sinulla on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Tarjoamme henkilöstöllemme monipuoliset työsuhde-edut, kuten työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan. 

Edellytämme, että olet Suomessa laillistettu psykologi ja kokemusta lyhytterapeuttisesta työstä sekä ymmärrystä päihdeproblematiikasta. Odotamme sinulta hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja,

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä elokuun aikana, mutta sovimme kanssasi aloituksesta erikseen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tule siis meille ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä!

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä palvelupäällikkö Marcel Mathier marcel.mathier@pirha.fi p. 050 394 8464 11.7. saakka ja 15.7. alkaen osastonhoitaja Eeva Järvinen eeva.jarvinen2@pirha.fi p. 040 564 9439

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare