Psykologi: miepä, Kitee; määräaikainen (ID4256)

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon!

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 15.4.21 mennessä PSYKOLOGIN määräaikainen tehtävä 31.12.2021 saakka (voi jatkua pidempäänkin).

Tehtävä on aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluissa, eteläisellä alueella.

Tehtävässä on mahdollisuus monipuoliseen aikuisten parissa tehtävän työn toteuttamiseen ja kehittämiseen. Tarjoamme kokeneen mielenterveys- ja päihdetyön moniammatillisen tiimin ja yhteistyöverkoston tuen sekä mahdollisuuden työnohjaukseen. Palveluyksikössämme työskentelee kaikkiaan 10 psykologia. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Kitee (päätoimipiste), josta käsin psykologipalveluja annetaan myös Tohmajärven ja Rääkkylän asiakkaille ja potilaille. Olemme toteuttaneet ja kehittäneet monipuolisesi myös etäpalveluita, jotka ovat myös tässä psykologitehtävässä soveltuvin osin hyvin mahdollisia.

Työ on terveysasemille integroituneiden mielenterveys- ja päihdepalveluiden perusterveydenhuollon tasoista psykologin työtä: psykologisia yksilö- ja osin ryhmäinterventioita, psykologisia tutkimuksia ja konsultatiivista työtä. Perusperiaatteinamme on asiakaslähtöisyys, moniammatillisuus ja perhe- ja verkostokeskeisyys.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia psykologin tehtävissä. Arvostamme kokemusta aikuisten parissa tehdystä mielenterveystyöstä. Pätevien hakijoiden puuttuessa voimme huomioida myös maisterivaiheen opiskelijan hakemuksen, jos hän on suorittanut pakollisen harjoittelun tai se on päättymässä kuluvana keväänä.

Tehtävä täytetään 15.4.21 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kolmen (3) kuukauden koeaika.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työnhakija voi esittää kokonaispalkkatoiveensa. Palkkauksessa huomioidaan vastaavissa työtehtävässä olevien henkilöiden palkkataso ja mahdollinen hakijan erityisosaaminen. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja antaa vastaava psykologi Maarit Hamunen, p. 013 - 3307914 ja palvelupäällikkö, ylilääkäri Johanna Suvanto (ma-ke), p. 013 - 3303934.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 23.3.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan

vastaava psykologi Maarit Hamunen, p. 013 - 3307914 ja palvelupäällikkö, ylilääkäri Johanna Suvanto (ma-ke), p. 013 - 3303934.

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs