Skip to main content
test
Psykologi miepä-palveluihin - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Tervetuloa psykologiksi Haminaan!

Mielenterveys- ja päihdepalveluiden psykologina toimit oman alasi asiantuntijana osallistuen potilaan psyykkisen tilanteen kokonaisarviointiin, tutkimiseen ja hoitamiseen moniammatillisen työryhmän jäsenenä lääkärin, sairaanhoitajien ja sosiaalityöntekijän kanssa. Asiakkaamme ovat täysi-ikäisiä ja he ohjautuvat hoitoon hyvin erilaisista taustoista ja tilanteista, joten työssäsi pääset käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Pääset myös mukaan mielenterveys- ja päihdepotilaiden hoidon aktiiviseen, asiakaslähtöiseen kehittämiseen.

Tehtäväkohtainen palkka on 3892,44 € ja maksamme kuuden kuukauden ajan 300 € rekrytointilisää.

Arvostamme asiantuntemusta ja kiinnostusta psykologisiin tutkimuksiin, kuntoutukseen ja psykiatrisiin kysymyksiin sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tukenasi on psykologiesimies ja osaavien ammattilaisten verkosto sekä oman ammattiryhmän että moniammatillisen työyksikön kautta. Suhtaudumme myönteisesti ammattitaidon ylläpitämiseen sekä kehittämiseen koulutuksen keinoin. Järjestämme asianmukaisen perehdytyksen, työnohjauksen ja toimivat työtilat.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös harjoittelun suorittaneet loppuvaiheen opiskelijat. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.
Kymsotelaiset huolehtivat rokotesuojastaan.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Tarjaliisa Raitanen
puh. 044 2231 279
Psykologipalveluiden osaamiskeskus
Palveluesimies Mari Järvisalo
puh. 044 702 5819
Hamina -Kotka miepä -poliklinikka
Tiimivastaava Sirpa Heikkinen
puh. 040 1991701
Hamina-Kotka miepä -poliklinikka

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 49400 Hamina

Rekommenderade jobb