Psykologi, Nilakka

Tule tk-psykologiksi Nilakan palvelukeskukseen Kysteriin!

Kysteri Nilakan palveluyksikössä on nyt haettavana tk-psykologin virka 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Nilakan palveluyksikköön kuuluvat Pielaveden, Keiteleen, Tervon ja Vesannon terveysasemat. Psykologin toimipisteet ovat Pielavedellä ja Keiteleellä. Asukasmäärä alueella on n. 10 000.

Mitä työhösi tk-psykologina kuuluu:
- Lasten kehitystasotutkimukset painottuen alle kouluikäisiin lapsiin
- Aikuisten työ- ja opiskelukyvyn tutkimukset
- Psyykkisen oireilun selvittämistä
- Terapeuttisten hoitosuhteiden hoitamista MTN-tiimin jäsenenä

Mitä tarjoamme:
MTN-tiimissä on 5 psykiatrista sairaanhoitajaa. Psykiatrin palveluja saadaan osa-aikaisesti. Psykologi tekee myös tiivistä yhteistyötä kuntien moniammatillisten lasten/nuorten työryhmien kanssa. Käytössä on asianmukaiset työtilat ja tutkimusvälineet. Verkostoituminen alueen muiden psykologien (perheneuvoloiden, koulujen) kanssa onnistuu. Työyhteisöissä on mukava, mutkaton ilmapiiri.

Mitä odotamme sinulta:
Työssä auttaa kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon ja toisaalta moniammatillisten tiimien jäsenenä työskentelyyn. Iloinen ja joustava luonteenlaatu on eduksi.

Pielavesi ja Keitele ovat vireitä maaseutukirkonkyliä. Palveluja, asuntoja (myös järvinäkymin) ja harrastusmahdollisuuksia löytyy moneen makuun. Matkaa Kuopiosta on Pielavedelle ja Keiteleelle n. 80 ja 100km. Pienillä paikkakunnilla etuna on arjen sujuvuus ja asioiden konstailematon hoituminen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistettu psykologin tutkinto, otamme haussa huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Työaikajärjestelyistä ja etätyömahdollisuudesta on mahdollista neuvotella. Palkkaus tehtävässä on 4026,62 €/kk.

Valitun henkilön tulee ennen viran vastaanottamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote (laki 504/2002) ennen valintapäätöksen vahvistamista. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Virkaa täytettäessä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/nilakka/pielavesi

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja tiivis esittely itsestäsi sekä osaamisestasi oheisen linkin kautta. Lisätietoja työn sisällöstä antaa MTN sh Mirka Parviainen, p 017 171 055, mirka.parviainen(at)kuh.fi ja työsuhteen ehdoista ym. va ylilääkäri Raakel Laukkanen, p 044 717 1001, raakel.laukkanen(at)kuh.fi

Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon liikelaitos Kysteri
Osoite: Savikontie 15, 72400 Pielavesi

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!