Oletko nuorten hyvinvoinnista ja myös nuorisoasemapalvelujen toiminnan kehittämisestä innostunut? Tule meidän työryhmäämme!

Nuorisoaseman työn tavoitteena on tukea nuoren elämänhallintaa, sosiaalisia suhteita, jaksamista sekä päihteetöntä elämää.

Psykologin tehtävänä on nuoren mielen ymmärtäminen, psyykkisen kehityksen arviointi ja tukeminen nuoruusiän kriisissä sekä nuoren yksilöllisessä elämäntilanteessa. Työmuotoina ovat mm. nuorten tukikeskustelut, tutkimukset ja päihdearviot sekä vanhemmuuden tukeminen ja konsultaatiot verkostoille.

Hyvinkään nuorisoasema palvelee 13-22-vuotiaita nuoria ja heidän perheitään matalan kynnyksen tukena mielenterveyteen sekä nuoren kehitykseen ja kasvatukseen liittyvissä pulmissa. Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee kaksi sairaanhoitajaa, kaksi sosiaaliohjaajaa ja psykologi eli Sinä.

Työtehtävien hoitamiseksi terapiaosaaminen, työkokemus nuorten ja heidän perheidensä parissa tehtävästä työstä kohdentuen mielenterveyteen ovat eduksesi. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja.

  • Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen psykologin pätevyys.
Me Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen ja haasteelliseen työhön osana ammatillisesti osaavaa työyhteisöä. Olemme mukana tulevaisuuden sote- keskushankkeessa sekä yhteisöohjautuvuuden työyhteisövalmennuksessa.

Työpisteesi sijaitsee keskeisellä sijainnilla, hyvien kulkuyhteyksien varrelle Hyvinkään Perhekeskuksessa (soite: Suutarinkatu).

Kiinnostuitko? Sinulla on koko kesä aikaa suunnitella, sillä hakuaika päättyy 5.8.2021 klo 14.00.

Mikäli haluat tietää lisää, ole yhteydessä:

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta.
  • Valitun on esitettävä nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa perheneuvolassa työskenteleviltä riittävää rokotussuojaa.
__________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea! Olemme savuton työpaikka.

Tutustu Keusoteen sosiaalisessa medissa (IG, FB, LinkedIn) #keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb