Skip to main content
test
Psykologi, Nuorisopsykiatria Imatra - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Imatran nuorisopsykiatrian poliklinikalle lasten ja nuorten talolle haetaan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään psykologia.

Tehtävässä toivotaan kokemusta nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Työ sisältää tutkimusta, arviointia ja hoitoa yhteistyössä nuoren, vanhempien ja verkoston kanssa sekä työskentelemistä moniammatillisessa työryhmässä. Työ voi olla liikkuvaa koko Eksoten alueella (ajokortti katsotaan eduksi).

Eksote on tehnyt merkittävää kehittämistyötä terveys- ja sosiaalipalveluissa. Keskeiset psykososiaaliset palvelut on keskitetty lasten ja nuorten taloon. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä kokeneiden kollegoiden tuen. Työnkuva on monipuolinen ja työtä on mahdollista tehdä melko itseohjautuvasti.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen psykologin laillistus.

Tehtävään valitun tulee toimittaa esimiehelle rikosrekisteriote. Työnantaja voi edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Hanna Molkentin, p. 040 536 1582 tai hanna.molkentin@eksote.fi (tavoitettavissa ajalla 8.-12.8.)

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Tainionkoskentie 14, 55100 Imatra
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb