test

Psykologi (Opiskeluhuolto, Jyväskylä) määräaikainen

Ansök senast  15.12.2023 15:45

Keski-Suomen hyvinvointialueelle haetaan toisen asteen psykologipalveluihin Jyväskylään

OPISKELUHUOLLON PSYKOLOGIA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 8.1. - 15.7.2024.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa oppilaan yksilökohtainen tuki ja ohjaus liittyen oppimiseen ja hyvinvointiin, oppimisvaikeuksien kartoitus, osallistuminen monialaisen asiantuntijaryhmän työskentelyyn sekä yhteisöllinen työ oppilaitoksella. 1.8.2023 voimaan tulevan opiskeluhuollon psykologipalveluiden henkilöstömitoituksen myötä psykologikohtainen opiskelijamäärä on enintään 780 opiskelijaa.

Meillä on käytössä työnohjaus, mentorointijärjestelmä ja kollegiaalinen konsultointimahdollisuus sekä lähiesihenkilönäsi toimiva psykologi. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä osittain myös etätyötä ja käytössä on liukuva työaika. Meillä saat myös käyttöösi oman työhuoneen ja työvälineet (testistöt). Oppilas- ja opiskelijahuollossa sinua odottaa yhteen hitsautunut ja toisiaan tukeva tiimi sekä erinomainen perehdytys! Olet siis urasi alkuvaiheessa tai jo kartuttanut asiantuntemusta - meiltä löytyy mahdollisuuksia kasvaa ammattilaisena hyvässä työporukassa!

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Työssä menestyminen edellyttää psykologin ammattiosaamisen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja ja kehittävää työskentelyotetta. Eduksi katsotaan voimassa olevan oppilas- ja opiskelijahuoltolain aikainen kokemus opiskeluhuollon psykologin työstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Tehtävä alkaa 8.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Miia Häkkinen palveluvastaava
p. 0400 775 862
miia.hakkinen (at) hyvaks.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Läs om arbetsgivare