Skip to main content
test
Psykologi oppilas- ja opiskelijahuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin oppilas- ja opiskelijahuolto on noin 60 hengen moniammatillinen työyhteisö, jossa työskentelee koulupsykologeja, kuraattoreita, vastaavia kuraattoreita sekä psykiatrisia sairaanhoitajia. Monipuolinen asiakaskuntamme ja monialainen yhteistyöverkostomme tuo työhön vaihtelevuutta. Kollegiaalista tukea on helposti saatavilla, lisäksi saat lähiesihenkilöltä täyden tuen työllesi sekä oman osaamisesi kehittämiselle työn ohessa.

Nyt haemme opiskeluhuollon palveluihin

KOULUPSYKOLOGIA

vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu esi- ja perusopetukseen Vaajakosken yhtenäiskoululle ja Jyskän koululle.

Koulupsykologina osallistut sekä yhteisölliseen että yksilökohtaiseen opiskeluhuoltoon. Tehtäviisi kuuluu oppilaan yksilökohtainen tuki ja ohjaus liittyen oppimiseen ja hyvinvointiin, oppimisvaikeuksien kartoitus ja osallistuminen monialaisen asiantuntijaryhmän työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Työssä menestyminen edellyttää psykologin ammattiosaamisen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja ja kehittävää työskentelyotetta. Eduksi katsotaan voimassa olevan oppilas- ja opiskelijahuoltolain aikainen kokemus koulupsykologin työstä.

Jyväskylän kaupungin oppilas- ja opiskeluhuolto on parhaillaan kehittämässä lähiesihenkilötyötään. Tulemme vahvistamaan esihenkilötyötämme ja tätä kautta myös tukea työntekijöiden arjessa. Meillä on käytössä työnohjaus, mentorointijärjestelmä sekä kollegiaalinen konsultointimahdollisuus. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä osittain myös etätyötä ja käytössä on liukuva työaika. Meillä saat myös käyttöösi oman työhuoneen ja työvälineet (testistöt). Oppilas- ja opiskelijahuollossa sinua odottaa yhteen hitsautunut ja toisiaan tukeva tiimi sekä erinomainen perehdytys! Olet siis urasi alkuvaiheessa tai jo kartuttanut asiantuntemusta - meiltä löytyy mahdollisuuksia kasvaa ammattilaisena hyvässä työporukassa! Tässä haussa on myös mahdollisuus saada kannustava palkanlisä käyttöön työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).
Tehtävä alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Seppo Huhtiniemi, p. 050 5632418 sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Oppilas- ja opiskelijahuolto

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb