Psykologi (oppilashuolto, Mikkeli) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Psykologi (oppilashuolto, Mikkeli) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

ESSOTE hakee Mikkeliin psykologia toisen asteen oppilaitoksiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 5.8.2019 alkaen.

Toisella asteella on kaksi psykologia, joista toinen tehtävä on täytettynä. Psykologi tarjoaa palveluja eri-ikäisille opiskelijoille, jotka suorittavat lukio-opintoja tai ammatillista perustutkintoa. Psykologin työtehtävät ovat monipuoliset ja luovat mahdollisuuden sekä itsenäiseen että yhteistyössä tehtävään työskentelyyn. Työtehtävät liittyvät opiskelijan opiskelun ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen tukemiseen, mielenterveystyöhön, oppimis- ja keskittymisvaikeuksiin sekä laaja-alaiseen yhteisölliseen työhön oppilaitoksissa.

Psykologi saa työskennellä moniammatillisissa työyhteisöissä, oppilaitoksen ulkopuolisissa verkostoissa ja hankkeiden parissa. Psykologin lähiyhteistyökumppaneita ovat muut opiskeluhuoltopalvelujen toimijat, joita ovat kuraattorit, terveydenhoitajat ja lääkärit. Lisäksi opinto-ohjaajat, erityisopettajat, muut opettajat ja luonnollisesti vanhemmat/huoltajat ovat tärkeitä yhteistyötahoja.

Työ edellyttää liikkumista eri oppilaitosten ja toimipisteiden välillä, joten voimassa oleva ajokortti on välttämätön ja mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi. Tarjolla on vahvan ammattitaidon omaava opiskeluhuollon tiimi ympärillesi sekä mahdollisuus työnohjaukseen ja koulutuksiin.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan myös loppuvaiheen psykologiopiskelijat ottaa huomioon.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Valitun tulee pyynnöstä esittää laissa lasten kanssa työskentelevien henkilöiden rikostaustan selvittämiseksi vaadittava ote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus.

Läs mer

http://www.essote.fi

Katariina Romo, oppilas- ja opiskeluhuollon palveluesimies puh. 040 359 7370. Sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Adress: Otavankatu 4, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Mer om arbetsgivaren