Psykologi (oppilashuolto, perusopetus) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Psykologi (oppilashuolto, perusopetus)

ESSOTE hakee Mikkeliin psykologia perusopetuksen oppilashuoltoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Essoten oppilas- ja opiskeluhuollon palveluissa on 10 psykologin tehtävää joista Mikkelin perusopetuksessa on neljä. Kolme tehtävää on tällä hetkellä täytettynä.

Psykologi työskentelee osana perusopetuksen koulutiimiä yhdessä terveydenhoitajan, koulukuraattorin ja perheohjaajan kanssa. Työtehtävät ovat monipuoliset ja luovat mahdollisuuden sekä itsenäiseen että yhteistyössä tehtävään työskentelyyn.

Oppilashuollon psykologi on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa sekä yksilöllistä oppilashuoltotyötä että koulujen yhteisöllistä hyvinvointityötä. Psykologin työssä keskeisiä ovat oppimiseen ja koulunkäyntiin liittyvät asiat kuten oppimisvaikeuksien, työskentelytaitojen ja osittain neuropsykologisten haasteiden selvittäminen sekä tukitoimien suunnittelu ja seuranta yhteistyössä oppilaiden, huoltajien ja opettajien kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen osana kannustavaa ja osaavaa työyhteisöä. Tarjolla myös mahdollisuus työnohjaukseen sekä koulutuksiin. Tässä tiimissä et jää yksin!

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan myös loppuvaiheen psykologiopiskelijat ottaa huomioon. Voimassa oleva ajokortti on tehtävien kannalta välttämätön.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Valitun tulee pyynnöstä esittää laissa lasten kanssa työskentelevien henkilöiden rikostaustan selvittämiseksi vaadittava ote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Neuvola- ja perhepalvelujen palveluesimies Noora Valjakka, puh. 040 359 7083, sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Jääkärinkatu 33, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan