Psykologi - Oulun kaupunki

Psykologi

Haettavana on PSYKOLOGIN määräaikainen tehtävä lasten ja nuorisopsykiatrinen työryhmässä.

Lasten ja nuorisopsykiatrinen työryhmä hoitaa alle 18 vuotiaita oululaisia lapsia ja nuoria perheineen. Työryhmän työote on perhe- ja verkostokeskeinen, mutta nuorten hoidossa myös yksilötapaamiset ovat mahdollisia. Työryhmän perustehtävään kuuluu lisäksi konsultaatioapu perusterveydenhuoltoon ja sosiaalipalveluihin.

Työryhmään haettavan psykologin työ painottuu ensisijaisesti lasten psykologisiin tutkimuksiin, hoidon tarpeen arviointiin sekä hoitoon, mutta tarvittaessa psykologi osallistuu myös yli 13 vuotiaiden lasten psykologisiin tutkimuksiin, arviointeihin ja hoitoon. Lisäksi psykologi voi satunnaisesti osallistua puhelinpalveluun sekä päivystykselliseen työhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä ja toimia moniammatillisissa tiimeissä niin työryhmän sisällä kuin erilaisissa verkostoissakin. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostusta ja kiinnostuneisuutta perhe- ja verkostokeskeiseen työhön ja sen kehittämiseen sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä ja ihmissuhdetaitoja. Eduksi luetaan aikaisempi työkokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä, perheterapiaosaaminen ja verkostokeskeisten työmenetelmien hallinta. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6021/2019. Hakemukset on toimitettava 19.6.2019 klo 15.00 mennessä. Hakijoiden haastattelut pidetään viikoilla 26-27.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. palveluesimies Sirpa Limma, p. 044 703 6121 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Lasten- ja nuorisopsykiatrinen työryhmä
Osoite: Kajaanintie 48 a, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan