Skip to main content
test
Psykologi, Perhekeskus - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Oletko psykologi, joka on motivoitunut työskentelemään lapsiperheiden hyvinvoinnin parantamiseksi? Hae meille töihin!

Etsimme kahta (2) PSYKOLOGIA vakituisiin työsuhteisiin alaikäisten mielenterveys- ja perheneuvolapalveluihin. Työpisteemme sijaitsee perhekeskuksessa Lahden keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Olemme sote-intergaatiota toteuttava yksikkö. Toimimme perheiden apuna lapsen pulmissa, vanhemmuudessa, pari- ja perhesuhteiden ristiriidoissa ja elämänkriiseissä. Avoinna olevista psykologien paikoista toinen sijoittuu alakouluikäisten tiimiin (6-12-vuotiaat perheineen) ja toinen nuorisoikäisten (13-17-vuotiaat perheineen) tiimiin. Psykologin tehtävässä korostuvat lapsen kasvun-, kehityksen- ja mielenterveyden arviointi, tuki ja hoito, psykologiset arvioinnit sekä perhetason työskentelyyn osallistuminen.

Psykologeilla on omat ammattiryhmätapaamiset, jotka mahdollistavat kollegiaalisen tuen. Tällä hetkellä meillä työskentelee 18 psykologia. Psykologien ammattiryhmävastaava työskentelee pikkulapsitiimin tiiminvetäjänä. Yksikkömme sisällä on mahdollista tehdä tiimit ylittävää työtä. Huomioimme osaamisesi ja ammatilliset kiinnostuksen kohteesi työnkuvassasi.

Moniammatillisuus on yksikkössämme iso vahvuus ja meitä onkin useasta eri ammattiryhmästä: psykologeja, sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaaja, lääkäreitä ja perhekuntoutusohjaajia. Saat tehtävällesi perehdytyksen, psykologi-mentorin ja pienryhmätyönohjauksen. Olemme perheystävällinen työnantaja eli pyrimme mahdollistamaan perhe-elämän ja työn yhteensovittamista. Tarjoamme muun muassa mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja olemme valmiita keskustelemaan osa-aikaisuuksista.

Odotamme sinulta moniammatillisuuden arvostamista sekä erinomaisia työelämätaitoja. Vahvuudeksi katsomme kokemuksen lapsiperheiden tai nuorten kanssa työskentelystä. Eduksi luemme lisäkoulutuksen lapsiperheiden/nuorten kanssa käytettävistä tutkimus- ja hoitomenetelmistä sekä psykoterapiakoulutuksen.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukaisen psykologin laillistuksen ja tutkinnon. Otamme huomiooon myös valmistumassa olevat opiskelijat. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Tervetuloa mukaan tiimiimme!

Lisätietoja

http://www.paijatha.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Johanna Hyytiäinen
puh. 044 716 1517
Psykologi, tiiminvetäjä/ammattiryhmävastaava Nina Lari
puh. 044 780 1124

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointialue, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lasten ja nuorten hyvinvointi, Alaikäisten mielenterveys- ja perheneuvolapalvelut
Osoite: Aleksanterinkatu 11, 15110 Lahti

Rekommenderade jobb