Skip to main content
test
Psykologi, perheneuvola - Västra Nylands välfärdsområde

Haemme Perhekeskus Purjeen innostavaan työyhteisöön perheneuvolan psykologia, jonka työskentelyn painopiste on alakouluikäisten lasten ja heidän perheidensä kanssa tehtävässä työssä.

Perhekeskus Purjeessa on tehty hyvää monialaista yhteistyötä jo 10 vuoden ajan. Vankalla ammatillisella kokemuksella varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen mielenkiintoiseen ja monialaiseen työhön. Perheneuvolassa sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn omassa työhuoneessa sekä parityöhön tiimin perheneuvojien ja muiden psykologien kanssa. Työn tukena on konsultoiva lastenpsykiatri sekä työnohjaus. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua työhön liittyvään täydennyskoulutukseen.

Psykologin työssä pääset tukemaan perheenjäsenten vuorovaikutusta sekä auttamaan lasten vanhempia löytämään selviytymiskeinoja lasten tunne-elämään ja kasvatukseen liittyvissä huolissa. Tarvittaessa käytät työssäsi psykologisia yksilötutkimusmenetelmiä lapsen tutkimiseen. Työssäsi pääset auttamaan perheitä erilaisissa trauma- ja kriisitilanteissa sekä vanhemmuuteen, parisuhteeseen ja eroon liittyvissä vaikeuksissa. Psykologina työskentelet kasvatus- ja perheneuvonnan asiantuntijana monialaisessa verkostoyhteistyössä. Perhekeskus Purjeessa teet tiivistä yhteistyötä Lasten tutkimus- ja kuntoutusyksikön (lastenneurologi ja neuropsykologi), ehkäisevän perhetyön ja kotipalvelun, koulujen sekä lapsiperheiden sosiaalityön henkilökunnan kanssa systeemisellä työotteella.


Pätevyysvaatimus: Valviran laillistama psykologin pätevyys

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Eduksesi katsotaan kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus tai muu lasten ja perheiden kanssa tehtävään työhön liittyvä täydennyskoulutus.

Osoite: Perhekeskus Purje, Mäntynummenkuja 7 A, 08500 LOHJA

Lohjan perheneuvola sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Espoosta. Psykologilla on mahdollisuus käyttää työmatkaetuna Helsingistä Lohjalle kulkevaa maksutonta HUS-bussiyhteyttä.

Työantajalla on käytössä E-passi-mobiiliratkaisuna ja kokoaikaisena työntekijänä saat käyttöösi jopa 300€ vuodessa esimerkiksi liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai vaikka työmatkalippuun. Tämän lisäksi tuemme lounasruokailuasi E-passilla. Henkilöstöetuna meillä on perustasoa kattavampi työterveyshuolto, eli työterveyshuollon palvelut ovat käytettävissäsi myös sairaudenhoitoon liittyvissä asioissa.

Tutustu työnantajaan
  • Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut, Perhekeskusalue: Lohja, Karkkila, Vihti, Siuntio, Lasten ja nuorten kohdennetut palvelut
  • KokoaikatyöTyöpaikkaVakinainenTyösuhde
  • LUVN-04-50-23
  • sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3829,80 €/kk
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 4.4.2023 - 31.5.2023 15:45
  • SosiaalialaSosiaalialan muut tehtävätUusimaaLohjaHyvinvointialue

Yhteystietomme

Lisätietoja:
vs. johtava perheneuvoja Laura Cantell (@luvn.fi) ,
p. 044 3691280,
perhekeskuspäällikkö Eija Tommila (luvn.fi)
p. 044 3740006

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut, Perhekeskusalue: Lohja, Karkkila, Vihti, Siuntio, Lasten ja nuorten kohdennetut palvelut

Lohjan perheneuvola palvelee koko Lohjan alueen perheitä raskausvaiheesta lapsen täysi-ikäisyyteen asti. Perheneuvola sijatsee monialaisessa Perhekeskus Purjeessa ja nuorisoperheneuvola Nuorisokeskus Harjulassa.


Osoite: Mäntynummenkuja 7 A, 08500 Lohja

Rekommenderade jobb