test

Psykologi perheneuvolaan Forssaan

Ansök senast  9.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Etsimme Oma Hämeen toimivaan ja lämminhenkiseen Forssan tiimiimme psykologia perheneuvolaan vakituiseen työsuhteeseen.

Forssan seutukunnallamme tehdään laadukasta moniammatillista yhteistyötä yli yksikkörajojen.
Psykologina työskentelyn painopisteenä on lapsen hyvinvoinnin, yksilöllisen kasvun ja myönteisen kehityksen edistäminen. Työhön sisältyy myös vanhemmuuden tukemista, lapsiperheiden omien voimavarojen vahvistamista sekä perhe-elämään, ihmissuhteisiin ja sosiaalisiin taitoihin liittyvää arviointia, ohjausta ja neuvontaa.

Tiimiin kuuluu kaksi psykologia, sosiaalityöntekijä, perheneuvoja sekä perhetyöntekijä. Lisäksi lääkärin konsultaatio on järjestetty. Kasvatus- ja perheneuvonta kuuluu Kanta-Hämeen hyvinvointialueen sosiaalisen tuen palveluihin, jossa moniammatillista työtä kehitetään yhteisesti. Työssäsi saat tukea tiimin ja työnohjauksen lisäksi myös muiden hyvinvointialueella toimivilta psykologeilta ja muilta ammattilaisilta.
Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti toimipaikalla, mutta myös osittainen etätyö on mahdollista.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu psykologi. Kokemus perheneuvolatyöskentelystä katsotaan eduksi. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuaikana. Tehtäväkohtainen palkka on 4108,68€/kk. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen.


Läs mer

http://www.omahame.fi

Kontaktuppgifter

Johtava sosiaalityöntekijä Helena Talvi,p. 040 650 0522, helena.talvi@omahame.fi

palvelupäällikkö Elina Laakkonen, p. 050 303 9725, elina.laakkonen@omahame.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare 1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoomme! Läs om arbetsgivare