Psykologi - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Psykologi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme PSYKOLOGIA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen perheneuvolaan Lahteen.

Perheneuvolan tehtävänä on tuottaa sosiaalihuoltolain mukaista kasvatus- ja perheneuvontapalvelua sekä avioliittolain mukaista perheasioiden sovittelua koko hyvinvointiyhtymän alueen sekä palvelusopimuksen tehneiden Heinolan ja Sysmän kunnan lapsiperheille.

Annamme apua lasten kasvuun, kehitykseen ja kasvatukseen liittyviin kysymyksiin, puolisoiden välisiin ongelmiin ja perheen sisäiseen vuorovaikutukseen liittyviin haasteisiin. Keskeisiä työmuotojamme ovat perheiden ohjauksen ja neuvonnan lisäksi viranomaisyhteistyö ja asiantuntija-apu. Meillä sinulla on myös erinomainen mahdollisuus osallistua ryhmien ohjaamiseen tai digipalveluiden kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä asiantuntijaorganisaatiossa, johon kuuluu sosiaalityön ja terveydenhuollon ammattilaisia. Olemme innovatiivinen ja toisiamme tukeva työyhteisö. Arvostamme lapsiperhepalvelujen työkokemusta, aktiivista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (262/2015) 5 §:n mukaisen oikeuden harjoittaa psykologin ammattia.

Kiinnostuitko? Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Johtava sosiaalityöntekijä
Marke Luhtapuro
marke.luhtapuro@phhyky.fi
puh. 044 716 1517

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lapsiperheiden tuki, Perheneuvola
Osoite: Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan