Psykologi - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Psykologi - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Olemme uudistettujen sote-palvelujen tuottaja, tehdään yhdessä palveluista parempia kuin ikinä!

Haemme PSYKOLOGIA määräaikaiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueellisiin mielenterveyspalveluihin, pääasiassa opiskelijoiden parissa tehtävään työhön ajalle 1.8.2019-30.6.2020.

Opiskeluhuollon psykologina asiakkaasi ovat 18 vuotta täyttäneitä ammattikoulun, lukioiden ja ammattikorkeakoulun opiskelijoita. Työsi sisältää lyhyitä ja keskipitkiä hoidollisia interventioita, muiden ammattiryhmien konsultointia ja moniammatillista yhteistyötä.

Odotamme sinulta aktiivista ja innostunutta asennetta työhösi, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja moniammatillista työskentelyotetta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä ja tarvittaessa kokeneen kollegan mentoroinnin tueksi työllesi.

Edellytämme sinulta laillistetun psykologin pätevyyttä. Laillistettujen psykologien puuttuessa otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Työssä on neljän kuukauden koeaika.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Läs mer

http://www.phhyky.fi
http://www.facebook.com/phhykyrekry

Vastaava psykologi Nina Lari
puh. 044 780 2287

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Psykososiaaliset palvelut, Alueelliset mielenterveys- ja päihdepalvelut, Opiskeluterveydenhuolto
Adress: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Mer om arbetsgivaren