Psykologi - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Psykologi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme PSYKOLOGIA vakinaiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän lapsiperhepalveluihin, lasten ja nuorten hyvinvoinnin alueelle. Työskentelet pääsääntöisesti Lahdessa. Lisäksi työ edellyttää jonkin verran liikkumista lähialueilla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn vauvaa odottavien vanhempien sekä neuvolaikäisten lasten ja heidän perheidensä kanssa. Bonuksena saat mukavan työyhteisön, työstään ja sen kehittämisestä innostuneet kollegat, mentoroinnin ja ammatillisen esimiehen vahvan tuen työllesi.

Tehtäviisi kuuluvat mm. neuvolaikäisten lasten vanhempien jaksamisen ja voinnin tukeminen, kasvatuskeskustelut sekä lapsen ja vanhemman välisen vuorovaikutuksen tukeminen. Lisäksi teet lasten kehitystasotutkimuksia ja osallistut lasten kuntoutuksen suunnitteluun. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden lapsiperhepalveluiden, kuntoutuksen ja varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa.

Odotamme sinulta aktiivista ja innostunutta asennetta työhösi, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä moniammatillista työskentelyotetta. Kokemuksesta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä on etua.

Edellytämme sinulta laillistetun psykologin pätevyyttä. Pätevien hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Johtava psykologi Nina Lari
puh. 044 780 2287
Tulosyksikön päällikkö Hannele Poutiainen
puh. 050 398 7724

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lasten ja nuorten hyvinvointi, Neuvolapalvelut
Osoite: Harjukatu 48, 15100 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan