Psykologi (psykiatrian osasto- ja avopalvelut, Sairaala Nova)

Ansök senast  12.7.2024 15:45

Haemme psykiatrian osasto- ja avopalveluihin vakituiseen tehtävään

PSYKOLOGIA

Tarjoamme sinulle psykologin tehtävää psykiatrian osastopalveluissa sekä vastaanottopalveluissa psykoosityöryhmässä. Toimit osasto- ja avopalveluissa osana moniammatillista työryhmää tehden hoidollisia interventioita ja psykologisia tutkimuksia sekä vastaten konsultaatiotarpeisiin. Olet mukana toteuttamassa, kehittämässä ja suunnittelemassa potilaiden hoitoprosesseja sekä interventiopohjaisia toimintamalleja.

Psykoosityöryhmään olemme tuomassa tietokonepohjaista CIRCuiTS-kuntoutusmenetelmää potilaiden kognitiivisen kuntoutuksen interventioksi. Psykologin tehtävä CIRCuiTSiin liittyen on toteuttaa kognition tutkimuksia ja vetää kuntoutusryhmää. Tehtävään valitun kanssa keskustelemme tarkemmin tarvelähtöisestä työajan jakautumisesta osasto- ja avopalvelujen kesken, lähtökohtaisesti se olisi noin 50/50.

Tarjoamme sinulle Sairaala Novassa modernit työskentelytilat, koulutusmyönteisen suhtautumisen sekä motivoituneen ja kehitysmyönteisen työyhteisön. Tukenasi ovat psykologikollegat sekä moniammatillinen työryhmä. Meillä saat mahdollisuuden kehittää itseäsi psykiatrian haastavalla erikoisalalla, olet sitten kokenut konkari tai urasi alkutaipaleella oleva psykologi.

Eduksi luemme
- Työkokemuksen psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta tai muista psyykkistä tukea tarjoavista palveluista.
- Osaamisen ja kiinnostuksen psykologisten tutkimusten tekemisestä sekä arvioinnista.
- Kyvyn joustavaan työskentelyyn sekä itsenäisesti että työryhmässä ja valmiuden konsultaatioiden tarjoamiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu psykologi. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Ulla Parviainen, osastonhoitaja

p. 014 2698454

-

Markus Salonen, vastaava psykologi

p. 014 2693737

(tavoitettavissa 7.-20.6.)

-

Rej Ekmark, osastonhoitaja

p. 014 2692430

(tavoitettavissa 7.-20.6.)

-

Juho Ruhala, osastonhoitaja

(tavoitettavissa 24.6.-12.7.)

-

Anne Toivonen, ylihoitaja

p. 014 2695800

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare