Psykologi, Psykologian yksikkö

Ansök senast  12.8.2024 14:00

Tervetuloa tekemään psykologin työtä erityistasolle! Haemme työ- ja toimintakyvyn arviointiin perehtynyttä psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen 12.8.2024 - 6.5.2025 Psykologiyksikköön. Työskentelypisteenä on Seinäjoen keskussairaalan kuntoutustutkimusp

Tervetuloa tekemään psykologin työtä erityistasolle! Haemme työ- ja toimintakyvyn arviointiin perehtynyttä psykologia määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 12.8.2024 - 6.5.2025 Psykologiyksikköön. Työskentelypisteenä on Seinäjoen keskussairaalan kuntoutustutkimuspoliklinikka.

Kuntoutustutkimusyksikössä psykologin työ koostuu aikuisten työ- ja toimintakyvyn arvioinnista psykologisten tutkimusten, haastattelun sekä moniammatillisen yhteistyön avulla. Psykologi osallistuu arviointiin ja kuntoutustoimenpiteiden suunnitteluun yhdessä moniammatillisin tiimin kanssa.

Kotipesänäsi toimii Psykologiyksikkö, joissa yhdistyvät kokemus, innostuneisuus ja kollegoiden tuki. Vahvuutemme on työyhteisön ammatillinen osaaminen ja sen jakaminen. Tapaamme viikoittain kokouksissa ja työnohjauksessa ja myös vapaamuotoisemmin. Meillä panostetaan perehdytykseen ja kollegoiden tukemiseen. Uudet työntekijät perehtyvät työtehtäviin kokeneemman mentorin kanssa yhdessä. Esihenkilönäsi toimii psykologi. Työnantaja kannustaa koulutukseen sekä työnohjaukseen ja meillä on käytössä henkilökohtainen koulutus- ja työnohjausbudjetti. Myös ryhmätyönohjausta on saatavilla. Osittaiseen etätyöhön on mahdollisuus. Uudet työtilat sijaitsevat M-talossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti ja psykologien palkkausta koskevan paikallisen sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen määräaikaisen palvelussuhteen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Johtava psykologi Maria Heikkilä

Puh. 050 474 3339

maria.heikkila@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare