Psykologi, Rauman aikuispsykiatrian poliklinikka

Tule psykologiksi Satapsykiatriaan Rauman aikuispsykiatrian poliklinikalle!

Meillä Satapsykiatriassa on avoinna Rauman aikuispsykiatrian poliklinikalla psykologin toimi. Satapsykiatrian tiiviin ja asiantuntevan psykologiyhteisön muodostaa 35 psykologia. Tarjoamme kokeneelle psykologille monipuolisen mahdollisuuden aikuispsykiatriseen avohoitotyöhön tai nuoremmalle psykologille hienon mahdollisuuden kehittyä aikuispsykiatrisen työn asiantuntijaksi!

Rauman aikuispsykiatrian poliklinikka on tiivis ja lämminhenkinen moniammatillinen työyhteisö, jossa psykologien lisäksi työskentelee lääkäreitä, sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijä ja toimintaterapeutti. Potilaiden hoito on yksilölliseen hoitosuunnitelmaan perustuvaa yksilö- ja /tai ryhmähoitoa. Poliklinikalla on perhekeskeinen työote. Psykologi toimii oman alansa asiantuntijana osana moniammatillista työryhmää toteuttaen potilaiden hoitoa sekä tekemällä psykologisia tutkimuksia. Psykologiset tutkimukset pitävät sisällään mm. erotusdiagnostisia kysymyksiä (esim. neuropsykiatriset häiriöt) sekä työkykyarvioita. Psykologin työnkuva on mielenkiintoinen yhdistelmä terapeuttista ja tutkimuksellista työtä.

Suhtaudumme myönteisesti oman asiantuntijuuden kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö ja arvostamme uusia ideoita psykiatrisessa avohoidossa. Tarjoamme myös vahvan kollegiaalisen tuen psykologille.

Edellytyksenä toimeen on laillistetun psykologin pätevyys.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan perustuen kuntayhtymässä tehtyyn työn vaativuuden arviointiin. Työnhakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa
www.satasairaala.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava psykologi Terhi Nyman, p. 044 707 4450 tai
Ylilääkäri Tiina-Maija Mäkilä,
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Psykiatrisen hoidon toimialue
Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.