test

Psykologi, Seinäjoen Miepä-yksikkö

Ansök senast  17.5.2024 14:00

Seinäjoen Miepä-yksikössä on haettavana psykologin toimi Seinäjoen psykiatrisella poliklinikalla.

Seinäjoen Miepä-yksikössä on haettavana psykologin toimi Seinäjoen psykiatrisella poliklinikalla.

Toimen alkusijoituspaikka on Seinäjoen psykiatrinen poliklinikka, jossa psykologi toimii osana moniammatillista vahvan ja monipuolisen psykiatrisen osaamisen työryhmää. Psykologin tehtäviin kuuluvat yksilövastaanotot sekä monipuolisten psykologisten tutkimusten tekeminen. Psykiatrian toimintayksikössä työnohjaus- ja koulutusmahdollisuudet ovat erinomaiset.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94). Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja moniammatillisessa tiimissä toimimista.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Ylilääkäri Timo Nuolivirta

puh. 050 474 5488

timo.nuolivirta@hyvaep.fi

Psykologi Hanna Ojala

puh. 050 474 5321

hanna.ojala@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare