Psykologi, toimi, aikuisten psykiatrinen avohoito, Oulu/Oulunkaaren alue

Ansök senast  21.5.2024 14:30

Psykologi, etsimme sinua tiimiimme! Pohde OYS Psykiatrian Oulunkaaren alueen aikuisten mielenterveyspalveluihin haetaan psykologia vakituiseen toimeen.

Työskentelypisteesi voi sijaita halutessasi Oulussa tai Oulunkaaren alueella (Ii, Pudasjärvi, Utajärvi, Vaala). Myös osittainen etätyö on mahdollista.

Avoinna oleva toimi sijoittuu aikuisten mielenterveyspalveluiden moniammatilliseen avohoidon työryhmään. Yksikössä hoidetaan niin lieviä kuin vaikeitakin mielenterveyden häiriöitä. Psykologina työkuvasi on monipuolinen sisältäen niin moniammatillisessa tiimissä asiantuntijana toimimista kuin potilaiden diagnostiikan ja hoitosuunnitelmien tueksi tehtäviä psykologisia arvioita ja tutkimuksia.

Arvostamme kokemusta ja/tai kiinnostusta aikuisten mielenterveyden häiriöiden tutkimuksesta ja arvioinnista, yhteistyötaitoja ja soveltuvuutta verkosto- ja työryhmätyöskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (599/1994) mukainen laillistus.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työntekijän tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Sanna Rissanen, p. 040 557 0939, sanna.rissanen@pohde.fi tai hoitotyönjohtaja Niko Borén, p. 050 470 3379, niko.boren@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare