Psykologi, toimi, kasvatus- ja perheneuvonta, Haapajärvi/Pyhäjärvi

Ansök senast  28.6.2024 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella, Pohteella, on haettavana psykologin vakituinen toimi Oulun eteläisen B- alueen kasvatus- ja perheneuvontaan.

Oulun eteläisen B-alueen kasvatus- ja perheneuvontaan kuuluu Haapajärven, Pyhäjärven ja Nivalan toimipisteet, jotka hoitavat koko Oulun eteläisen B-aluetta (Pyhäjärvi, Haapajärvi, Reisjärvi, Nivala ja Sievi). Avoinna olevan toimen työpiste sijaitsee Haapajärvellä/Pyhäjärvellä. Tiimiin kuuluvat sitoutuneet sosiaalityöntekijät, sosiaaliohjaaja sekä perheterapeutti.

Pohteella arvostamme ammattitaitoista kohtaamista, palveluiden vaikuttavuutta sekä asiakkainamme olevia ihmisiä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme palvelut oikea-aikaisesti, tarpeeseen vastaten sekä yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa.

Panostamme ennaltaehkäiseviin palveluihin, jota sosiaalihuoltolain mukainen kasvatus- ja perheneuvonnan työ on. Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän vahvasti kehittyvässä kasvatus- ja perheneuvonnan työssä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti.

Kasvatus- ja perheneuvonnan psykologina olet osa moniammatillista tiimiä, johon kuuluu sosiaalityön, sosiaaliohjauksen sekä lääketieteen ammattilaisia. Lapsiperheet voivat saada kasvatus- ja perheneuvonnan palveluita lapsen ja nuoren hyvinvoinnin, kasvun ja kehityksen edistämiseksi sekä vanhemmuuden tueksi. Kasvatus- ja perheneuvonnan työntekijät auttavat perheitä myös silloin, kun arjesta suoriutuminen ja omien voimavarojen riittävyys tuottavat huolta. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Psykologin toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita määräaikaisesti myös psykologian opintojen loppuvaiheen opiskelija.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Annukka Mäkeläinen, p. 040 865 5718 ja vs. vastuualuepäällikkö Heidi Laitila, p. 044 419 5023. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare