test

Psykologi, toimi, Kuntoutuksen poliklinikat, OYS

Ansök senast  24.4.2024 14:30

Haemme psykologia toimeen Oulun yliopistollisen sairaalan fysiatrian kivunhoidonyksikköön.

Kivunhoitoyksikkö on poliklinikka, jonka asiakkailla on pitkittyneitä kiputiloja. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Nyt olemme esimerkiksi ottamassa käyttöön digihoitopolun rTMS-potilaillemme. Meillä on myös oma rTMS-hoitolaite.

Yksikössä työskentelee kipupsykologin lisäksi lääkäreitä ja kipusairaanhoitajia. Kuntoutuksen poliklinikat (fysiatria, kuntoutustutkimus, erityispoliklinikat) toimivat tiiviissä yhteistyössä. Yksilötyöskentelyn lisäksi psykologi osallistuu moniammatillisiin ja monialaisiin työryhmiin ja voi ohjata kuntoutujien kivunhallintaryhmiä.

Tarjoamme erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, kannustavan työyhteisön ja osallistumisen työnohjaukseen. Arvostamme hakijan kokemusta kuntoutuksen, terveyden ja kivun psykologiassa. Eduksi katsomme työkokemuksen kuntoutuksen parissa moniammatillisessa työyhteisössä sekä osaamisen yksilö- ja ryhmäohjauksessa.

Psykologin toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat palvelualuejohtaja Paula Mikkonen, p. 040 731 8665 ja psykologi Outi Rinnemaa, p. 040 732 0086. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare