Psykologi, toimi, opiskeluhuolto, lasten ja nuorten mielenterveyspalvelut, Raahe

Ansök senast  28.6.2024 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella, Pohteella, on haettavana psykologin vakituinen toimi Rannikon alueen opiskeluhuoltoon lasten ja nuorten mielenterveyspalveluihin. Työpiste sijaitsee Raahessa palvelussuhteen alkaessa.

Tiimiin kuuluvat sitoutuneet psykiatriset sairaanhoitajat ja tiimi saa vahvan tuen lasten- ja nuorisopsykiatreilta sekä perusterveydenhuollon yleislääkäreiltä.

Pohteella arvostamme ammattitaitoista kohtaamista, palveluiden vaikuttavuutta sekä asiakkainamme olevia ihmisiä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme palvelut oikea-aikaisesti, tarpeeseen vastaten sekä yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa.

Panostamme ennaltaehkäiseviin palveluihin. Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän vahvasti kehittyvässä työssä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Työskentelemme systeemisen työotteen ja yhteisövaikuttavuus toimintamallin mukaisesti.

Lasten ja nuorten mielenterveyspalveluiden psykologina olet osa moniammatillista tiimiä. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi tehtävässä maksetaan määräaikainen rekrytointilisä 174,40 eur/kk 31.12.2024 saakka tai siihen saakka, kun uusi sote-palkkausjärjestelmä otetaan käyttöön.

Psykologin toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita määräaikaisesti myös psykologian opintojen loppuvaiheen opiskelija.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Satu Tervakoski, p. 044 439 4590 ja vastuualuepäällikkö Heidi Laitila, p. 044 419 5023. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare