Psykologi, toimi, opiskeluhuolto, Pudasjärvi

Ansök senast  19.7.2024 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella, Pohteella, on haettavana koulupsykologin toimi opiskeluhuollon palveluissa. Toimipaikka palvelussuhteen alkaessa on Pudasjärvi.

Tehtäviisi kuuluu lasten koulunkäynnin, oppimisen sekä hyvinvoinnin edistäminen ja tukeminen sekä yksilökohtainen ja yhteisöllinen opiskeluhuoltotyö ja yksilökohtaiset psykologiset arviot ja tutkimukset. Työsi ydinsisältöä ovat oppilaan oppimiseen ja hyvinvointiin liittyvä yksilökohtainen tuki ja ohjaus, oppimisvaikeuksien kartoitus, monialaisen asiantuntijaryhmän työskentelyyn osallistuminen sekä yhteisöllinen työ oppilaitoksilla. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- sekä tiimityötaitoja ja lisäksi toivomme, että olet kiinnostunut opiskeluhuollon jatkuvasta kehittämisestä yhdessä kanssamme.

Pohteella tarjoamme Sinulle kiinnostavan tehtävän vahvasti kehittyvässä opiskeluhuollossa, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen oppilashuollon työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Halutessasi voimme neuvotella kanssasi työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen ratkaisuista juuri Sinulle sopivalla tavalla, kuten esimerkiksi osittaisesta etätyöstä, joustavista työaikaratkaisuista ja/tai työaikaliukumien hyödyntämisestä. Käytössäsi on kaunis ja viihtyisä työhuone Hirsikampuksella, joka sijaitsee Pudasjärven keskustassa.

Pohdelaisena pääset hyödyntämään myös työnantajan tarjoamia henkilöstöetuja, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät

Kelpoisuusvaatimuksena koulupsykologin toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita määräaikaisesti myös psykologian opintojen loppuvaiheen opiskelija.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Virpi Körkkö, p. 040 622 7077 ja vastuualuepäällikkö Riitta Ruottinen, p. 050 363 1339. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare