test

Psykologi, toimi, opiskeluhuolto, Raahe

Ansök senast  7.12.2023 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella, Pohteella, on haettavana koulupsykologin vakituinen toimi Rannikon alueen opiskeluhuollossa. Työpiste sijaitsee Raahessa. Koulupsykologit kuuluvat yhdessä muun opiskeluhuollon henkilöstön kanssa neuvolan ja opiskeluhuollon vastuuyksikköön, Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden ja opiskeluhuollon vastuualueelle. Tiimiin kuuluu koulupsykologeja, koulukuraattoreita ja terveydenhoitajia.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän vahvasti kehittyvässä opiskeluhuollon työssä sekä ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön. Meillä on käytössä työnohjaus, mentorointijärjestelmä sekä kollegiaalinen konsultointimahdollisuus, vaikka kerran viikossa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä osittain myös etätyötä. Voimme myös tarvittaessa neuvotella osa-aikaisesta työstä. Meillä saat myös käyttöösi oman työhuoneen ja työvälineet. Opiskeluhuollossa sinua odottaa toisiaan tukeva tiimi sekä hyvä perehdytys. Olet siis urasi alkuvaiheessa tai jo kartuttanut asiantuntemusta - meiltä löytyy mahdollisuuksia kasvaa ammattilaisena hyvässä työporukassa! Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, 250 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Psykologin toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita määräaikaisesti myös psykologian opintojen loppuvaiheen opiskelija.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää! Vastuuyksikköpäällikön kautta voi saada yhteystiedot koulupsykologeillemme, jos haluat keskustella heidän kanssaan tarkemmin koulupsykologin työstä Rannikon opiskeluhuollossa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Satu Tervakoski, p. 044 4394 590 ja vastuualuepäällikkö Heidi Laitila, p. 044 4195 023. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Läs om arbetsgivare