Skip to main content
test
Psykologi, toisen asteen opiskeluhuolto - Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheiden ennaltaehkäisevät palvelut
Toisen asteen opiskeluhuollon psykologit
Pakkalankuja 5 (3 krs), 01510 Vantaa


Haluatko tehdä mielenkiintoista työtä ammattiin opiskelevien nuorten ja aikuisten parissa? Innostutko työstä, jossa pääset tukemaan opiskelijoita monipuolisesti erityyppisten pulmien kanssa, tekemään yhteisöllistä työtä oppilaitoksessa ja vaikuttamaan asioihin jo varhaisessa vaiheessa?

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella on nyt töitä tarjolla opiskeluhuollon psykologille ammattioppilaitoksessa.

Ammatillisen koulutuksen maailma on monimuotoinen niin erilaisten alojen kirjon kuin eri elämäntilanteissa olevien asiakkaidenkin vuoksi. Yksilöasiakkuuksissa painottuvat keskustelukäynnit, vaikka harvakseltaan myös tutkimuksia tehdään. Käytännön työ sisältää lisäksi yhteisön ja ryhmien hyvinvoinnin edistämistä, konsultaatiota sekä kehittämis- ja asiantuntijatyötä. Päivät eivät tässä työssä toistu samanlaisina! Jos nautit interventioista nuorten ja aikuisten kanssa tai oppilaitoksen arjessa tapahtuvasta vaikuttamisesta ennaltaehkäisevällä työotteella, ota ihmeessä yhteyttä.

Kaikissa oppilaitoksissamme psykologilla on rinnallaan opiskeluhuollon puolelta useampikin kuraattori ja terveydenhoitaja, sekä osan viikosta myös psykiatrinen sairaanhoitaja. Yksin ei siis tarvitse oppilaitoksen arjessa olla. Tärkeä tuki psykologin arkityössä on tietysti myös oma toisen asteen psykologitiimimme, johon on helppo päästä mukaan. Lisäksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden tehdä lyhennettyä työaikaa.

Meiltä kannattaa kysellä myös määräaikaisista työtehtävistä, mikäli sellainen erityisesti kiinnostaa. Osa paikoista voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme kokemusta opiskeluhuollon psykologin tehtävistä.

Psykologit ovat osa ammattitaitoista huippuporukkaa

Toisen asteen opiskeluhuollon psykologitiimissä on sijaa 14 psykologille. Oma tiimi on meillä aina lähellä ja myös esihenkilö on psykologitaustainen.

Lisäksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella me opiskeluhuollon ammattilaiset olemme omalla tehtäväalueellamme, mikä auttaa meitä tekemään tiivistä yhteistyötä psykologien, kuraattorien ja terveydenhoitajien kesken.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 02.01.2024 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Psykologi (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 4
Työajan lisätiedot: 37h 45min
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote,
Tehtäväkohtainen palkka: 4005,02 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla, kerron mielelläni lisää!

Opiskeluhuollon esihenkilö
Saariluoma Johanna
043 826 7545
johanna.saariluoma@vakehyva.fi

Minut tavoittaa pääsääntöisesti virka-aikaan. Jos en heti vastaa, laita viestiä niin soittelen kyllä takaisin!

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fija tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb